ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ad Code

Τριχωνίδα:Με επιτυχία η εκδήλωση- παρουσίαση του Κανόε-Καγιάκ του Ν.Ο.Τ(φωτο)

 

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση του Ναυτικού Ομίλου  Τριχωνίδας (Ν.Ο.Τ.) με τη συμμετοχή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ. Ο Ν.Ο.Τ. και η Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ διοργάνωσαν από κοινού ημερίδα – παρουσίαση του Αθλήματος Κανόε-Καγιάκ, στις 19 Δεκεμβρίου 2021 ημέρα Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Τριχωνίδας που βρίσκονται στη θέση «ΒΟΥΖΑΣ» του Δ. Δ. Ματαράγκας του Δήμου Αγρίνιου. 

Πραγματοποιήθηκαν αγώνες- παρουσίαση του ολυμπιακού ναυτικού αθλήματος Κανόε καγιάκ, από ομάδες αθλητών της Ομοσπονδίας και των Ναυτικών Ομίλων Τριχωνίδας, Μεσολογγίου και Ιωαννίνων. Τους αθλητές συνόδευαν γονείς και προπονητές. Για το καλωσόρισμα σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδροε του Ν.Ο.Τ. κ. Φάνης Γκρέκας. Επίσης χαιρέτισαν οι κ.κ. : Χ. Ζαρκαβέλης αντιδήμαρχος αθλητισμού Δήμου Αγρινίου, Ιωάννης Σκούρτης Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε- καγιάκ, Γιαννουλόπουλος από το Αγρτικό Συνεταιρισμό, Αγγελής Γιώργος Πρόεδρος Δ.Δ. Ματαράγκας και Ανδρέας Μουντούρης από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Τ.

Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε καγιάκ κ.Ιωάννης Σκούρτης, από την ελληνική ομοσπονδία κανόε καγιάκ ο Έφορος Ανάπτυξης Σπρίντ Πέτρος Μερκούρης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Αγρινίου κ. Χ. Ζαρκαβέλης, ο Πρόεδρος του Δ.Δ. Ματαράγκας κ. Γ. Αγγελής, ο Εκπρόσωπος του Αγροτικού Συν/μου Ματαράγκας κ. Γιαννουλόπουλος, εκπρόσωπος του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης κ. Λιβανού, ο Εφημέριος του Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Ματαράγκας π. Στ. Σαλάππας,καθώς και τοπικοί παράγοντες της  Περιφέρειας μας.

Έτσι λοιπόν και με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό , όσοι προσήλθαν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την εκδήλωση και κυρίως η νεολαία να γνωρίσει το άθλημα του Κανόε καγιάκ από κοντά, να το απολαύσουν και να το αγαπήσουν.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησαν κεράσματα γλυκά και αναψυκτικά και στον υπαίθριο χώρο ο Ν.Ο.Τ. προσέφερε πλούσιο γεύμα με ψητά κρέατα, λουκάνικα,ψάρια της λίμνης και ποτά στους καλεσμένους.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη εκδήλωση του Ν.Ο.Τ. Οι στόχοι και τα οράματα του Ναυτικού μας Ομίλου βάσει των καταστατικών του αρχών είναι:

Α. Η ίδρυση Ναυταθλητικού Κέντρου στη Λίμνη Τριχωνίδα, όπου εδρεύει και ενεργοποιείται αθλητικά

και πολιτιστικά ο Όμιλός μας. 

Β. Να αναπτύξει όλα τα ναυτικά αθλήματα στην Λίμνη Τριχωνίδα.

Γ . Να αναδείξει την μεγαλύτερη και ομορφότερη λίμνη της χώρας μας και των πέριξ αυτής ορεινών όγκων σε "Τόπο Τουριστικού Προορισμού".

Ο Όμιλός μας έχει αναπτύξει ως τώρα τα εξής αθλήματα:

1. Κολύμβηση 2. Υδατοσφαίριση 3. Υποβρύχια Σκοποβολή 4. Κανόε Καγιάκ και 5. Αθλητική

Αλιεία.

Προσεχώς, φιλοδοξούμε να λειτουργήσει και Τμήμα Κωπηλασίας

Χορηγοί:

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - Π. Ε. Αιτωλ/νίας.

Δήμος Αγρίνιου.

Δήμος Θέρμου και

4.Τοπικό Συμβούλιο Δ. Δ. Ματαράγκας.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια