ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

«Ψάχνοντας τον Αϊ-Βασίλη στο Christmasthon»του Αγρινίου




Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αγρινίου, oι Μικροί Αθλητές το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στην εκδήλωση που διοργάνωσαν με τίτλο «Ψάχνοντας τον Αϊ-Βασίλη στο Christmasthon» μετέτρεψαν για πρώτη φορά στην πόλη του Αγρινίου, την οδό Παπαστράτου σε «Οδό Αθλημάτων» και τα παιδιά στα πιο παιχνιδιάρικα… ξωτικά της πόλης! Πέντε αθλητικοί σταθμοί δημιουργήθηκαν κατά μήκος του δρόμου με ειδικό αθλητικό εξοπλισμό, όπου οι μικροί μας φίλοι διασχίζοντας την οδό σε οργανωμένες σειρές γνώρισαν αθλήματα όπως στίβος, ξιφασκία, χόκεϊ, ποδόσφαιρο και τέννις, προσφέροντας ένα ιδιαίτερο θέαμα για τους γονείς και τους περαστικούς.

 

Η αθλητική διαδρομή κατέληγε στην πλατεία Δημοκρατίας με τα παιδιά να βάζουν μπρος μυαλό, σώμα και ομαδικό πνεύμα προκειμένου να λύσουν χριστουγεννιάτικους, κινητικούς και αθλητικούς γρίφους ώστε να κερδίσουν κομμάτια από ένα πάζλ που απεικόνιζε το ψηφιδωτό της πλατείας Δημοκρατίας με το έμβλημα του Δήμου Αγρινίου σε πραγματικό μέγεθος. Μικροί και μεγάλοι με μεγάλο ενθουσιασμό και ζήλο, κατάφεραν να ολοκληρώσουν το τεράστιο πάζλ. Στο τέλος, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους συμμετέχοντες, καθώς εμφανίστηκε ο Αϊ- Βασίλης προσφέροντας όμορφα δωράκια σε όλους.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ.Μαρία Παπαγεωργίου που παραβρέθηκε στην εκδήλωση ευχήθηκε στους μικρούς μας φίλους Καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος να φέρει Υγεία, Χαρές και Πρόοδο.

Οι Μικροί Αθλητές ευχαριστούν θερμά όλους τους γονείς και τα παιδιά για τη συμμετοχής τους, τους εθελοντές για την αμέριστη βοήθειά τους, τις επιχειρήσεις που στήριξαν την προσπάθεια αυτή καθώς και το Δήμο Αγρινίου και την τροχαία για την εξαιρετική συνεργασία και στήριξη.

Συνεχίζοντας τις δράσεις μας, θα κρατήσουμε παρέα στους μικρούς μας φίλους, στην πλατεία Δημάδη, με την αθλητική μας δράση «ζεβροχριστουγεννόσπιτο» στις 28/12 (5-7μμ), 29/12 (11πμ-1μμ) και 30/12 (5μμ-7μμ). Σας περιμένουμε με πολλές εκπλήξεις!

Η ομάδα των Μικρών αθλητών εύχεται σε όλους καλές γιορτές με υγεία! www.mikroiathlites.gr 2641057778, Παπαστράτου 39"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια