ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αιτ/νια:Πρόστιμα 5000 ευρώ και συλλήψεις ιδιοκτητών για παραβίαση του ωραρίου

Συνελήφθη, στις 1-1-2022, τα ξημερώματα, σε περιοχή της  Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης, καφετέρια – ψησταριά και εξυπηρετούσε τουλάχιστον δέκα πελάτες.

 Στον συλληφθέντα βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας του καταστήματός του για 15 ημέρες.

Συνελήφθη, στις 1-1-2022, τα ξημερώματα, σε περιοχή της  Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνη, καφετέρια και εξυπηρετούσε πελάτες, στο εσωτερικό του καταστήματος, έχοντας θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με ενισχυτή και ηχεία. Στην επιχείρηση βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες.

Συνελήφθη, στις 1-1-2022, το απόγευμα, σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στερούμενος άδειας λειτουργίας, και εξυπηρετούσε είκοσι πελάτες, στο εσωτερικό του καταστήματος, έχοντας θέσει σε λειτουργία  στερεοφωνικό συγκρότημα με ενισχυτή και ηχεία. Στην επιχείρηση βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια