ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ανακαίνιση μπάνιου και ανακαίνιση σπιτιού

 Εικόνα που περιέχει εσωτερικό, δάπεδο, οροφή, τοίχος

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

Πόσες είναι εκείνες οι φορές που θα θέλατε να είχατε ένα διαφορετικό καθιστικό, που να είναι ενιαίο με τη κουζίνα σας; Πόσο συχνά βλέπετε το μπάνιο σας και θέλετε να το αντικαταστήσετε με κάτι καινούριο… πιο μοντέρνο!

Οι περισσότεροι από εμάς στις μέρες μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με προβλήματα που έχουν σχέση με το σπίτι μας, καθώς διαθέτουμε στη πλειοψηφία μας σπίτια τουλάχιστον τριάντα ετών, όπου με το καιρό φέρουν στο προσκήνιο, όλο και περισσότερα προβλήματα.

Και αυτό έχει ως συνέπεια να μας ρίχνει τη ψυχολογία, μιας και δε μπορούμε στους καιρούς αυτούς να πωλήσουμε, καθότι οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων έχουν πιάσει πάτο, σε παγκόσμια κλίμακα.

Άρα εφόσον δε μπορούμε να πουλήσουμε, δε θα μπορούμε να αγοράσουμε κιόλας. Όμως δε χρειάζεται να τα βάψουμε μαύρα και ούτε να αφήσουμε τα προβλήματα που βγάζει το παλιό μας σπίτι να αβγατίζουν. Λύσεις υπάρχουν…

Εικόνα που περιέχει εσωτερικό, δάπεδο, οροφή, τοίχος

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

Και πάντα θα υπάρχουν! Αυτή τη χρονική περίοδο, έχει δει ιδιαίτερη άνθιση η ανακαίνιση σπιτιού! Ναι καλά είδατε… αλλά πριν προλάβετε να πείτε ότι πρόκειται για χρονοβόρα διαδικασία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε στον 21ο αιώνα και όλα αυτά έχουν αλλάξει. Πλέον μια ολική ανακαίνιση σπιτιού, διαρκεί λιγότερο απ’ ότι πριν 20 χρόνια. Λογικό, αφού οι καιροί έχουν αλλάξει και με τη τεχνολογία να είναι στο ζενίθ της, τα αρχιτεκτονικά σχέδια για μια τέτοια ενέργεια, γίνονται με ταχύτητα φωτός.

Και μπορεί να μην υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσετε ένα νέο σπίτι, όμως με τον τρόπο αυτό, θα μπορέσετε να έχετε στον ήδη υπάρχων χώρο σας, το σπίτι που πάντα ονειρευόσασταν! Και δεν περιαυτολογούμε, αλλά ούτε πουλάμε παραμύθια. 

Με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, μπορείτε να βρείτε χιλιάδες μεταμορφώσεις παλαιών κατοικιών, που έχουν πλέον το prestige κάποιου πολυτελούς ξενοδοχείου και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε. Και είμαστε σίγουροι, πως κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε το συνήγορο του διαβόλου, λέγοντας ότι τα χρήματα που θα δαπανηθούν είναι πάρα πολλά, αλλά η αλήθεια είναι πως όχι!

Εικόνα που περιέχει εσωτερικό, τοίχος, οροφή, δάπεδο

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

Στις μέρες μας, όπου ο ανταγωνισμός στο χώρο των ανακαινίσεων είναι τεράστιος, οι προσφορές για να ανακαινίσετε το σπίτι σας είναι τόσες, που θα χάσετε και εσείς το μυαλό σας. Αυτό όμως που πρέπει να έχετε κατά νου είναι, πριν επιλέξετε το οποιοδήποτε τεχνικό συνεργείο για να αναλάβει τις εργασίες που θα γίνουν στο χώρο σας, να δείτε αν διαθέτει portfolio με εργασίες που έχουν γίνει στο παρελθόν, ούτως ώστε να μπορέσετε να κρίνετε για την ποιότητα της εργασίας.

Επίσης, η επιλογή μηχανικού που θα αναλάβει το έργο, είναι ζωτικής σημασίας, μιας και είναι εκείνος που θα προβεί στο να δώσει λύσεις σε τυχών προβλήματα, προτού αυτά προκληθούν.

Φανταστείτε να κάνετε ανακαίνιση μπάνιου και να μην έχετε το προβλεπόμενο σχέδιο του μηχανικού για να καθοδηγήσει τη σειρά των εργασιών… Όσο κι έμπειρος να είναι ο τεχνίτης, δε θα μπορέσει να έχει πλήρη εικόνα, όσο ένας μηχανικός.

Κι αναφερθήκαμε στην ανακαίνιση μπάνιου, διότι είναι από τα πολύπλοκα μέρη των κατοικιών και δεν είναι τυχαίο, ότι ακόμα και όταν ψάχνει κάποιος ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα, το πρώτο μέρος που κοιτάει είναι το μπάνιο!

Γι’ αυτό μη χάνετε καιρό και αναβαθμίστε το σπίτι σας, σε αυτό που ονειρεύεστε, με λιγότερα χρήματα!

Δείτε για ανακαίνιση μπάνιου εδώ: https://www.dynamichome.gr/ 

Δείτε για ανακαίνιση σπιτιού εδώ: https://www.dynamichome.gr/anakainisi-spitiou/ 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια