ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Το νέο προεδρείο στο δημοτικό συμβουλίο Θέρμου

Το νέο προεδρείο του για τα επόμενα δύο έτη (έως 31 Δεκεμβρίου 2023) εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου σε ειδική συνεδρίαση που διεξήχθη χθες, Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επανεξελέγη ο Νίκος Κωστακόπουλος από την παράταξη του Δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα, αντιπρόεδρος ο Δημήτριος Δάλλας από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Θεοδώρου Κασόλα και Γραμματέας ο Παναγιώτης Παπασημάκης από την παράταξη του Δημάρχου.

Στην ίδια συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου εξέλεξε για την προαναφερόμενη περίοδο και τα εκλεγόμενα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, ως εξής:

Από την Παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»

Τακτικά μέλη: Γλαβάς Γεώργιος, Μυζήθρας Γεώργιος.

Αναπληρωματικά μέλη: Παπαπάνος Αθανάσιος, Παπασημάκης Παναγιώτης.

Από την Παράταξη «ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ»

Τακτικό μέλος: Κασόλας Θεόδωρος.

Αναπληρωματικά μέλη: Κατσαρός Αριστείδης, Παπαθανασόπουλος Ιωάννης, Πριόνας Αντώνιος.

Από την Παράταξη «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ»

Τακτικό μέλος: Κουβαράς Κων/νος.

Αναπληρωματικό μέλος: Κωτσαρέλη Μαριάνθη.

Στην 7/μελή Οικονομική Επιτροπή, εκτός από τα εκλεγόμενα μέλη θα συμμετέχουν και δύο αντιδήμαρχοι οριζόμενοι από τον Δήμαρχο (Κότσαλος Κων/νος και Παπαθανασόπουλος Κων/νος) και ο ίδιος ο Δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάρας ως πρόεδρος της Επιτροπής.

Έτσι, η σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής θα είναι η εξής: Κωνσταντάρας Σπύρος (Πρόεδρος), Γλαβάς Γεώργιος, Κασόλας Θεόδωρος, Κότσαλος Κων/νος, Κουβαράς Κων/νος, Μυζήθρας Γεώργιος, Παπαθανασόπουλος Κων/νος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια