ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Συνδρομή του Λ. Δημητρογιάννη σε κοινωνικά σωματεία της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας



Συνάντηση με τα διοικητικά συμβούλια του σωματείου ατόμων με Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσους του Εντέρου (Νόσος Crohn & Ελκώδη Κολίτιδα) -  Ι.Φ.Ν.Ε Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και του συλλόγου Διαβητικών νομού Αιτωλοακαρνανίας «Γλυκιά Οικογένεια», είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Λάμπρος Δημητρογιάννης.

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τα δύο σωματεία, καθώς και πολλούς πολίτες με χρόνια νοσήματα.

Ο κ. Δημητρογιάννης ανακοίνωσε την ουσιαστική συνδρομή στα δύο σωματεία, όπου ύστερα από πρωτοβουλία του ίδιου, συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια των εορτών, πόροι, οι οποίοι θα διευκολύνουν το έργο των δύο σωματείων σε λειτουργικές ανάγκες, όπως και σε απαραίτητο διαγνωστικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, με έμφαση στις νεανικές και παιδικές ηλικίες.

Από την πλευρά τους, τόσο ο πρόεδρος του Ι.Φ.Ν.Ε. Θωμάς Φελώνης, όσο και η πρόεδρος του Συλλόγου Διαβητικών, Σοφία Ζαμπάρα, ευχαρίστησαν τον κ. Δημητρογιάννη για την αμέριστη υποστήριξή του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε ότι η κοινωνική συνδρομή και υποστήριξη πρέπει να είναι ενσωματωμένη στο καθένα μας, καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο προάγεται η συνοχή των τοπικών κοινωνιών, ιδίως για δράσεις υγείας και αλληλεγγύης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια