ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Εκπαιδευτικοί Αιτωλοακαρνανίας :Έπρεπε να εισακουστούν οι επιστήμονες και να δοθεί παράταση στο άνοιγμα των σχολείων(video)


Tο Δ.Σ. της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας, το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αγρινίου – Θέρμου και η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοσίων σχολείων του Δήμου Αγρινίου παραχώρησαν κοινή συνέντευξη τύπου στα γραφεία τους στο Αγρίνιο σήμερα το μεσημέρι για ενημέρωση όσον αφορά το άνοιγμα σχολείων και παρουσίασαν τα στοιχεία της πρώτης εβδομάδας λειτουργίας των σχολείων(νοσήσαντες μαθητές-εκπαιδευτικοί, κενά).

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΒΈΛΜΕ κ.Κατσίφα σε σχολεία της Αιτωλοακαρνανίας βρέθηκαν θετικοί μετά από διενέργεια self  test ,τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 183 μαθητές ,την Τρίτη 114,την Τετάρτη 48 μαθητές,την Πέμπτη 33 μαθητές και την Παρασκευή 30 μαθητές.

Όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς την Δευτέρα διαγνώστηκαν 36 ,την Τρίτη 9,την Τετάρτη 5,την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 14 εκπαιδευτικοί  σε σύνολο 1716 συνολικά εκπαιδευτικών σε σχολεία της Αιτωλοακαρνανίας.

Δείτε απόσπασμα από την σημερινή συνέντευξη


 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια