ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Μια χαρούμενη οικογένεια 2 στον άνεσις το Σαββατοκύριακο 19&20-2


Μια χαρούμενη οικογένεια – Happy family 2  στο Δημοτικό κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ  το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Όταν η Μπάμπα Γιάγκα και ο Ρέινφιλντ γίνονται ο στόχος της κυνηγού τεράτων Μίλα Σταρ, τα μέλη της οικογένειας Γουίσμπον μεταμορφώνονται σε τέρατα για μία ακόμα φορά. Έτσι, ο μπαμπάς Φρανκεστάιν, η μαμά Βρικόλακας, η κόρη Μούμια και ο γιος Λυκάνθρωπος ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να σώσουν τους φίλους τους, να κάνουν νέες «τερατώδεις» γνωριμίες και να συνειδητοποιήσουν ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Κι αυτό είναι εντάξει!

ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ

ΏΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 4:30 μ.μ Σάββατο και Κυριακή

Η τιμή των εισιτηρίων είναι :

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€

ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€

Οι προβολές θα πραγματοποιούνται ακολουθώντας τις οδηγίες και το πρωτόκολλο των υγειονομικών αρχών

Ο χώρος του Κινηματογράφου λειτουργείως «αμιγής» σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.

Για την είσοδο του κοινού στις προβολές, για θεατές άνω των 17 ετών, απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης μαζί με την αστυνομική ταυτότητα.

Για παιδιά από 4 έως 17 ετών, εναλλακτικά, γίνεται δεκτή δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, είτε βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών).

Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

*Η είσοδος, η παραμονή στην αίθουσα και η έξοδος γίνεται με τη χρήση μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την έξοδο και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια