ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ζημιές από φωτιά σε αίθουσα του 6ου λυκείου Αγρινίου

Μαθητές και καθηγητές βρήκαν καμένα θρανία, κουρτίνες και αντικείμενα μαθητών.

Διαφορετικό το πρωινό σήμερα, για τους μαθητές και τον καθηγητή ενός τμήματος της Α τάξης του 6ου Λυκείου Αγρινίου, όταν μπαίνοντας στην αίθουσά τους αντίκρισαν σοβαρές υλικές ζημιές από φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία τις περασμένες ώρες και μάλλον το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioreport.com, το σκηνικό που αντίκρυσαν ήταν καμένα θρανία, κουρτίνες και αντικείμενα μαθητών(βιβλία) τα οποία είχαν στην αίθουσα. Άμεσα κλήθηκε η Π.Υ. Αγρινίου η οποία έφτασε στο σημείο και προχώρησε στην καταγραφή του συμβάντος. Θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν υπήρξε συνέχεια της φωτιάς τις πρωινές ώρες όταν μπήκαν οι μαθητές στην τάξη και ούτε έγινε έτσι κάποια επέμβαση για κατάσβεση από την Π.Υ. Αγρινίου.

Μετά την καταγραφή του συμβάντος και την αποχώρηση της Π.Υ. Αγρινίου, οι μαθητές επανήρθαν στην κανονική ροή της ημέρας τους με τους καθηγητές τους, όμως σε άλλη αίθουσα όπως ήταν φυσικό.

Το συμβάν εξετάζεται με λεπτομέρεια από τους αρμοδίους ώστε να αποτραπεί και μια παρόμοια κίνηση με πιο άσχημα αποτελέσματα στο μέλλον.

φωτο αρχείου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια