ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Λύγισε στην παράταση ο Παναιτωλικός

Ο Ολυμπιακός τα χρειάστηκε κόντρα στον μαχητικό Παναιτωλικό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ωστόσο επικράτησε των Αγρινιωτών με 3-1 στην παράταση και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίζει τον νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Ο Παναιτωλικός, ο οποίος είχε νικήσει με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στο Αγρίνιο, έφτασε μία ανάσα από την ιστορική πρόκριση, έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1) στο 85′ με τον Καρέλη, ωστόσο υπολόγιζε χωρίς τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος έστειλε στις καθυστερήσεις το παιχνίδι στην παράταση (2-1) και στον έξτρα χρόνο υπέγραψε την πρόκριση των πρωταθλητών Ελλάδας, χωρίς να χρειαστεί η αναμέτρηση να φτάσει στα πέναλτι.

Να σημειωθεί ότι ο Παναιτωλικός αγωνίστηκε από τα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας του αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντουάρτε.

Στα ημιτελικά, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι Παναθηναϊκός – Λαμία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Βρουσάι, Παπαδόπουλος, Μπα, Κίτσος, Κανέ (66΄ Μαντί Καμαρά), Σουρλής (98΄ Σουρλής), Φαντιγκά (53΄ Μασούρας), Καρβάλιο (66΄ Ρόνι Λόπες), Ονιεκούρου (76΄ Κούντε), Ελ Αραμπί (53΄ Τικίνιο).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μπακαδήμας (57΄ Λάρσον), Μαλής, Βργκοτς, Περέιρα, Μάρτενσον, Αντούνες (57΄ Φλόρες), Ντουάρτε, Νταγκό (90΄ Χουχούμης), Μεντόσα (82΄ Μπαρμπόσα), Καρέλης (90΄ Τσιγγάρας).

Ρεπορτάζ newsit.gr 

Δείτε τα high lights του αγώνα στο κανάλι Sports One

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια