ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καινούργιο-Κυριακή χαράς και ποδοσφαίρου(φωτο)


Με σύμμαχο τον ιδανικό καιρό πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο προπονητικό κέντρο της Α.Ε.Καινουργίου ,στη Χαραυγή, το μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου και η κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου.

Οι οικοδεσπότες υποδέχθηκαν αθλητές των ακαδημιών του Α.Ο Ρηγανά και της Ακαδημίας Θέρμου .ενώ στο γήπεδο βρέθηκαν πολλοί γονείς και φίλοι οι οποίοι παρακολούθησαν και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των αθλητών στον αγωνιστικό χώρο ,που αρκετές φορές εντυπωσίασαν με τις ενέργειές τους.

Το θέμα συζήτησης για όλους τους θεατές ήταν η εικόνα με τα παιδιά στο φυσικό τους χώρο να παίζουν και να το ευχαριστιούνται στο μέγιστο βαθμό, μακριά από οθόνες και κινητά και ότι τέτοιες αθλητικές εκδηλώσεις πρέπει να καθιερωθούν σε εβδομαδιαία βάση ή να επαναλαμβάνονται συχνά.


Μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά η Α.Ε.Καινουργίου έκοψε την βασιλόπιτα την οποία αγίασε ο εφημέριος του Ι.Ν Αγίου Δημητρίου π.Απόστολος Μπλέτσας,ο οποίος συνεχάρη τους οικοδεσπότες για την άψογη διοργάνωση και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και αγωνιστικές επιτυχίες.


Στο γήπεδο βρέθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας Καινουργίου Βασίλης Καραγκούνης,ενώ όλοι τίμησαν την μνήμη του Άλκη ,αδικοχαμένου φιλάθλου του Άρη ο οποίος δολοφονήθηκε πριν λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη με την ανάρτηση πανό στέλνοτας μήνυμα κατά της βίας.


Σε όλους μοιράστηκαν γλυκίσματα ,ενώ οι τυχεροί που βρήκαν τα φλουριά πήραν τα δώρα τους.

Η διοίκηση της Α.Ε.Καινουργίου ευχαριστεί όλους όσους σήμερα βρέθηκαν στο γήπεδο ,τους υπεύθυνους των ακαδημιών του Α.Ο Ρηγανά και της Ακαδημίας Θέρμου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα καθώς και τους επαγγελματίες του χωριού που πρόσφεραν τα γλυκίσματα και τη βασιλόπιτα αλλά και τον χορηγό των δώρων.










πηγή:kainourgiopress

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια