ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Εγκαινιάστηκαν τα δύο νέα δημοτικά ΚΔΑΠ σε Ευηνοχώρι και Κατοχή

 

Στη λειτουργία δύο ακόμη νέων Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών προχώρησε ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών με στόχο τη  σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους καθώς και την  εξυπηρέτηση των εργαζόμενων μητέρων.

Τα νέα ΚΔΑΠ εγκαινιάστηκαν την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου  στο Ευηνοχώρι και στην Κατοχή τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου.


Τα παιδιά που φιλοξενούνται στα ΚΔΑΠ θα απασχολούνται με δημιουργικές δραστηριότητες, από Δασκάλα, Νηπιαγωγό, Γυμναστή, ενώ στα μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά θα γίνεται προετοιμασία για το σχολείο, για την επόμενη ημέρα, από Φιλόλογο.

Ο Δήμαρχος, Κώστας Λύρος με αφορμή την έναρξη λειτουργίας των νέων ΚΔΑΠ ανέφερε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί συνεχώς ενισχύουμε τις Δομές και έτσι δίνουμε την δυνατότητα σε ακόμη περισσότερα παιδιά του Δήμου μας να γεμίζουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους και παράλληλα να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις μέσα από το παιχνίδι. Ευχαριστώ όλους τους απασχολούμενους του δήμου μας για την άψογη συνεργασία και για την ποιοτική προσφορά τους στο πιο ευαίσθητο και πολύτιμο κομμάτι  της κοινωνίας μας , στα παιδιά, όπως επίσης και την διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης  για το έργο της αυτό.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια