ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Θανατηφόρο τροχαίο στη Μακρυνεία (φωτο)


Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή της Μακρυνείας δήμου Αγρινίου με αποτέλεσμα μια γυναίκα από την περιοχή να χάσει την ζωή της.

Κάτω από αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες στις 03:40 ενώ κινούνταν από Ζευγαράκι προς Γαβαλού έχασε τον έλεγχο του οχήματός της στις Παπαδάτες ,το οποίο εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε μαντρότοιχο.

Στο σημείο έσπευσε ο Ε.Π.Σ Γαβαλούς και πυροσβέστες της Π.Υ Αγρινίου που απεγκλώβισαν την άτυχη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της,καθώς σταθμός του ΕΚΑΒ και αστυνομία.

Δυστυχώς στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός της ,ενώ η οικεία αστυνομική αρχή διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα σήμερα ταξημερώματα, στην Επαρχιακή Οδό Ζευγαρακίου  Γαβαλούς.

Ειδικότερα, 46χρονη ημεδαπή γυναίκα οδηγώντας αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε μαντρότοιχο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς  διενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια