ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Χρ. Σταρακά για ΔΕΥΑΑ:Προχειρότητα κι ανευθυνότητα σε όλο το μεγαλείο της!

Ο Δήμος Αγρινίου βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις εξαιτίας της προχειρότητας των στελεχών της δημοτικής αρχής που διοικούν τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης.

Όπως παραδέχτηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ, στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου δεν τηρούνται πρακτικά παρά χρησιμοποιείται μόνο ένα... μαγνητοφωνάκι κι αυτό …χαλασμένο!!!!

Την ίδια στιγμή, στην «Διαύγεια» έχουν αναρτηθεί τέσσερις, τουλάχιστον, αποφάσεις το 2021 έγκρισης δαπάνης για απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της ΔΕΥΑΑ!

Είναι απαράδεκτο η μεγαλύτερη επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου να λειτουργεί με τέτοια προχειρότητα κι ανευθυνότητα, όταν λαμβάνει τόσες κρίσιμες αποφάσεις που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών.

Μια δημοτική επιχείρηση δεν είναι "μαγαζάκι", αλλά αυτοδιοικητικός οργανισμός που "τρέφεται" με τα χρήματα των δημοτών.

Είναι ζήτημα ορθής λειτουργίας και σεβασμού στους πολίτες και στον θεσμό της Αυτοδιοίκησης που υπηρετούμε αλλά και της δημοκρατίας.

Οι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια πως η δημοτική αρχή διαχειρίζεται ακόμα και το τελευταίο ευρώ.

Εκτός από την άνευ προηγούμενου ανευθυνότητα εγείρονται και αλλά ζητήματα για τα οποία αναμένουμε απαντήσεις από την Διοίκηση της ΔΕΥΑΑ. Πως είναι δυνατόν να μην τηρούνται πρακτικά αλλά να έχουμε αναθέσεις για έγκριση δαπάνης πρακτικών;



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια