ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ad Code

Αμφιλοχία-Καθαρισμός στα βράχια του παραλιακού μετώπου της πόλης (φωτο)

Σκουπίδια και φερτά υλικά από τα βράχια του παραλιακού μετώπου καθάρισαν χθες το πρωί εργαζόμενοι του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Αμφιλοχίας και εθελοντές του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας.

Το προσωπικό του Δήμου, μαζί με την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας Ρούλα Μέλου, την Αντιπρόεδρο Νάντια Βάρδια, και το μέλος Βαγγέλη Σαλμά, αφαίρεσαν μεγάλο όγκο απορριμμάτων που μόλυναν και ασχήμυναν μια περιοχή έμπροσθεν καταστημάτων, από την οποία μάλιστα διέρχονται κάθε μέρα δεκάδες δημότες.

Συγκεκριμένα, αφαιρέθηκε πλήθος από πλαστικά σκουπίδια διαφόρων ειδών, κομμάτια νάιλον, καφάσια, σκοινιά και δίκτυα, ξύλα και κλαδιά δέντρων, σκουριασμένες καρέκλες και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα.

Ο Δήμος Αμφιλοχίας ευχαριστεί θερμά την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας Ρούλα Μέλου και τα υπόλοιπα μέλη του κέντρου για την πρωτοβουλία τους να συμβάλλουν εθελοντικά στη δράση καθαριότητας ενός τόσο πολυσύχναστου σημείου της πόλης μας. Ελπίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση και ο σεβασμός στο περιβάλλον να γίνει συνείδηση όλων μας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια