ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ad Code

Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική Ημερίδα του Σ.Λ.Φ.Ε.Ε. Αγρινίου & Περιχώρων για τα ηλεκτρονικά βιβλία

Με επιτυχία αλλά με περιορισμένη συμμετοχή λόγω κυρίως των υγειονομικών πρωτοκόλλων λόγω Covid-19, πραγματοποιήθηκε  στο Αγρίνιο στις 7 Φεβρουαρίου ενημερωτική ημερίδα με θέμα: 

«ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ».

Την ημερίδα διοργάνωσε ο Σύλλογος Λογιστών-Φοροτεχνικών Αγρινίου, στοχεύοντας στην ενημέρωση των επαγγελματικών φορέων της περιοχής του Αγρινίου, προσκαλώντας – λόγω των υγειονομικών περιορισμών – μόνο τα Διοικητικά Συμβούλια των φορέων.

Η ημερίδα διεξήχθη στο Αγρίνιο στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, κατά την διάρκεια της ημερίδας αναλύθηκε από τον εισηγητή κ. Τάσο Προβίδα (Πρόεδρο του Συλλόγου) το γενικό πλαίσιο εφαρμογής των ηλεκτρονικών βιβλίων,  η ισχύουσα νομοθεσία και οι τρόποι διαβίβασης των δεδομένων στην πλατφόρμα MyData. Ακολούθησε συζήτηση για τις αλλαγές που τα ηλεκτρονικά βιβλία επιφέρουν στη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί  το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας για την χορήγηση της αίθουσας και τους παρευρισκόμενους  για την συμμετοχή τους στην ημερίδα και επίσης παραμένει στην διάθεση των Επαγγελματικών φορέων του τόπου για να προσφέρει ενημέρωση στα μέλη τους.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Σ.Λ.Φ.Ε.Ε. Αγρινίου & Περιχώρων

Πρόεδρος:  Τάσος Προβίδας

Αντιπρόεδρος:  Φρένια Καμμένου

Γ. Γραμματέας:  Αθανάσιος Ρηγογιάννης

Ταμίας:  Ορέστης Κωνσταντινίδης

Μέλος:  Χρήστος Κορδολαίμης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια