ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Συνάντηση Θανάση Παπαθανάση με τη Διοίκηση του Παναιτωλικού


Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός πραγματοποιήσε ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και πολιτευτής του νομού μας.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Συζητήθηκαν τα κυριότερα ζητήματα που αφορούν την ιστορική ομάδα αλλά και γενικότερα ποδοσφαιρικά θέματα.Ο κ. Παπαθανάσης μετά τη συνάντηση δήλωσε:

«Είχα τη χαρά να συναντηθώ με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναιτωλικός. Ξεναγήθηκα στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές που αποτελούν σημείο αναφοράς για ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα της χώρας. Συζητήσαμε για την πορεία, τη λειτουργία και τις ανάγκες της ομάδας, καθώς και για τους επόμενους στόχους. Η διοίκηση του Παναιτωλικού είναι γνωστό ότι δίνει μεγάλη σημασία στις ακαδημίες της προσφέροντας τις ιδανικές συνθήκες για να μάθουν οι νέοι ποδοσφαιριστές τις τεχνικές και τακτικές του ποδοσφαίρου παρέχοντάς τους συγχρόνως αθλητική και κοινωνική παιδεία. Εξέφρασα τα θερμά μου συγχαρητήρια στη διοίκηση της ομάδας για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και τη συνεισφορά της στον τόπο μας. Η ιστορική ομάδα του Παναιτωλικού αποτελεί κόσμημα της περιοχής μας, έχει αποδείξει την αξία της και μπορεί να κοιτάζει ψηλά. Είμαι δίπλα και στηρίζω την ομάδα που μας κάνει περήφανους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια