ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ad Code

Εθελοντικές αιμοδοσίες την Κυριακή και την Τετάρτη στην Βόνιτσα


Ο εθελοντικός αιμοδοτικός σύλλογος Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο σας προσκαλεί στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει τις παρακάτω ημερομηνίες:

• Κυριακή 13/2 Βόνιτσα - Κοινωφελής επιχείρηση, ώρα: 16:00 - 20:00.

• Τετάρτη 23/2 Βόνιτσα - Κοινωφελής επιχείρηση, ώρα: 16:00 - 20:00.

Λόγω  της έξαρσης των κρουσμάτων στην περιοχή μας, για την ομαλή διεξαγωγή της αιμοδοσίας και για να προστατευτούμε όλοι έχουν οριστεί  οι παραπάνω ημερομηνίες και οι αιμοδότες  προσέρχονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Δεν μας δίνεται κάθε μέρα η ευκαιρία να σώσουμε τη ζωή κάποιου συνανθρώπου μας, αλλά αυτό ακριβώς κάνουμε κάθε φορά που δίνουμε αίμα.

Η συμβολή όλων είναι απολύτως απαραίτητη, γιατί η ζωή είναι δώρο και οφείλουμε να το προσφέρουμε απλόχερα. Για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας και την ελαχιστοποίηση της αναμονής οι νέοι αιμοδότες μπορούν να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα πριν την προσέλευση τους. Για όσους είναι ήδη εγγεγραμμένοι ο σύλλογος θα επικοινωνήσει μαζί τους ώστε να μοιραστούν στις διαθέσιμες μέρες και ώρες.

Τηλ. Επικοινωνίας:

Ευδοκία: 693 652 2419 

Μαρία: 6978827079

Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλους εσάς που μπορείτε και θέλετε να προσφέρετε αυτό το πολύτιμο κοινωνικό αγαθό σε μια διαδικασία που διαρκεί πολύ λίγο, ενώ η προσφορά του αξίζει μια ζωή! 

Με εκτίμηση, Εκ του ΔΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια