ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αντιδράσεις για την μετακίνηση νοσηλεύτριας από το νοσοκομείο Μεσολογγίου σε διοικητική θέση στο νοσοκομείο Αγρινίου


Το μεσημέρι της Παρασκευής 11/02 ήρθε στο Νοσοκομείο μας μετακίνηση συναδέλφου Νοσηλεύτριας Τ.Ε. από την κλινική COVID -19 που εργάζεται, στο Νοσοκομείο Αγρινίου για να ασκήσει εκεί… διοικητικά καθήκοντα!!! με αιτιολογία την«κάλυψη έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών». Μάλιστα η απόφαση αυτή έχει ισχύ από την επόμενη εργάσιμη, δηλαδή σήμερα.

Αυτή  η απόφαση μετακίνησης έγινε:

-Χωρίς να ζητηθεί η γνώμη της υπηρεσίας που ανήκει η Νοσηλεύτρια. Ίσως γιατί προηγούμενη αίτηση της είχε αρνητική εισήγηση λόγω των αναγκών που υπάρχουν.

-Για μια νοσηλεύτρια Τ.Ε. ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ από ένα τμήμα covid που ήδη έχει απώλειες λόγω αναστολών!

-Για μια Νοσηλευτική μονάδα( του Αγρινίου) που έχει  τόσο διοικητικούς υπάλληλους όσο και νοσηλευτές που θα μπορούσαν να καλύψουν αυτές τις «επείγουσες υπηρεσιακές ανάγκες». Για την ακρίβεια η απόφαση από μόνη της υποτιμά τις ικανότητες τους

-Την τελευταία στιγμή χωρίς να ληφθεί καθόλου υπόψη ότι είχαν βγει τα προγράμματα εργασίας και οι εργαζόμενοι είχαν προγραμματίσει τις ζωές τους και θα έπρεπε  ανατρέψουν όλο αυτό το προγραμματισμό. Τα συναισθήματα όλων αυτών των εργαζομένων «που βάζουν πλάτη και αξίζουν χειροκροτήματα» κατά τα λεγόμενα των κυβερνώντων νομίζουμε ότι είναι κατανοητά.

Μάλιστα το οξύμωρο της απόφασης αυτής είναι ότι χρησιμοποιείται Νοσηλεύτρια για διοικητικά καθήκοντα όταν το ίδιο το Δ.Σ. του Νοσοκομείου στις 24/01/22 καταργεί θέσεις Διοικητικών για να δημιουργήσει θέσεις Νοσηλευτών!

Όλη αυτή η τακτική διοίκησης του κου Σερασκέρη το μόνο που μας κάνει να θέλουμε να φωνάξουμε  είναι: «ΕΥΓΕ…»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια