ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ad Code

Αιτωλικό :Στοχευμένοι έλεγχοι για την αποτροπή αυτοσχέδιων αγώνων

Αγρίνιο:Συνελήφθη 27χρονος που επιχείρησε να διαρρήξει καφέ-ουζερί ...

 Διενεργήθηκαν (102) τροχονομικοί έλεγχοι και βεβαιώθηκαν (33) παραβάσεις  για επικίνδυνους ελιγμούς, κυκλοφορία οχημάτων χωρίς σιγαστήρα, μη χρήση ζώνης και προστατευτικού κράνους

Αφαιρέθηκαν 11 άδειες ικανότητας οδήγησης, 8 άδειες κυκλοφορίας και 6 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας

Από τους αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων, της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας και του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, διενεργήθηκαν χθες το βράδυ, σε παράπλευρη οδό, της Ιόνιας Οδού, στο ύψος του Αιτωλικού, στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι για αποτροπή αυτοσχέδιων αγώνων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί διενήργησαν (102) τροχονομικούς ελέγχους και  βεβαίωσαν (33) παραβάσεις για επικίνδυνους ελιγμούς, κυκλοφορία οχημάτων χωρίς σιγαστήρα, μη χρήση ζώνης, μη χρήση προστατευτικού κράνους και για λοιπές τροχονομικές παραβιάσεις.

Παράλληλα, αφαιρέθηκαν από οδηγούς και οχήματα, 11 άδειες ικανότητας οδήγησης, 8 άδειες κυκλοφορίας και 6 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας. 

Οι στοχευμένοι έλεγχοι για την αποτροπή αυτοσχέδιων θα συνεχιστούν για την διασφάλιση συνθηκών οδικής ασφάλειας και την προστασία των λοιπών χρηστών των οδών.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια