ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Μηχανοκίνητη πορεία αγροτών στο Μεσολόγγι και παραστάσεις διαμαρτυρίας σε ΔΕΗ και Περιφέρεια (φωτο-βίντεο)

 

Κλιμακώνουν τον αγώνα τους και οι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αιτωλοακαρνανίας που βρίσκονται στο μπλόκο στον κόμβο Χαλίκι από το πρωί της περασμένης Κυριακής, απαιτώντας να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα επιβίωσης που έχουν.

Με απόφαση της επιτροπής του μπλόκου, χθες προχώρησαν σε μηχανοκίνητη πορεία με αγροτικά και ΙΧ αυτοκίνητα από το Χαλίκι στο Μεσολόγγι, όπου πραγματοποίησαν παραστάσεις διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ, στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας αλλά και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.


Στις υψηλές τιμές του ρεύματος που επιβαρύνει το ήδη υψηλό κόστος παραγωγής για τους αγρότες αναφέρθηκε στην παρέμβασή του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, Σπύρος Κοτοπούλης, χαρακτηρίζοντας κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε πρόσφατα η κυβέρνηση και απαίτησε την κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής και στα αγροτικά και τα οικιακά τιμολόγια και να μειωθεί η τιμή του ρεύματος στο 50%.

Κατέθεσαν τα ψηφίσματά τους και απαίτησαν να ικανοποιηθούν άμεσα τα αιτήματα που έχουν, να πάρουν την ευθύνη που τους αναλογεί όλοι οι αρμόδιοι φορείς και αιρετοί, σημειώνοντας ότι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω.

Μαζί με τους αγωνιζόμενους αγρότες και κτηνοτρόφους βρέθηκαν ακόμα ο α' αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, Γιάννης Καρναβιάς, καθώς και αντιπροσωπεία της επιτροπής του μπλόκου στο Χαλίκι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια