ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Μνημόσυνο πεσόντων τελέστηκε το Ψυχοσάββατο στην Δ.Α Ακαρνανίας

 

Με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, το πρώτο Ψυχοσάββατο κάθε έτους έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης υπέρ των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος αστυνομικών.

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 11:15΄ πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσιο του Άγιου Αρτεμίου που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου της Δ.Α. Ακαρνανίας, μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όσων αστυνομικών θυσιάστηκαν στον βωμό του καθήκοντος, οι οποίοι τήρησαν στο ακέραιο τον όρκο που έδωσαν, υπεραμυνόμενοι της κοινωνικής ειρήνης και ευημερίας των συμπολιτών τους.


Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Αιτωλ/νιας κ. Σπήλιος ΛΙΒΑΝΟΣ, ο Διευθυντής της Δ.Α. Ακαρνανίας Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος ΓΑΛΑΖΟΥΛΑΣ, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. Δημήτριος ΤΣΟΥΝΗΣ, συνάδελφοί μας εν ενεργεία και συνταξιούχοι.

Είναι χρέος όλων μας, να μην λησμονούμε και να τιμούμε τους συναδέλφους που περίσσεια αυταπάρνηση και θάρρος, έχοντας ως κεντρικό άξονα την ασφάλεια του πολίτη πρόσφεραν την ζωή τους, βυθίζοντας σε θλίψη τους οικείους τους και την οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας.

«ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΩΝ»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

              Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γενικός Γραμματέας

    ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος                                                            ΔΙΩΤΗΣ  Νικόλαος



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια