ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ad Code

Αγρίνιο: Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike παρέλαση


Αναλυτικά το πρόγραμμα 

Γενικός σημαιοστολισμός από το πρωί της 24ης Μαρτίου μέχρι και τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου και φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα 


Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του Δημοσίου, των Ο.Τ.Α., των Ν.Π.Δ.Δ. και των Οργανισμών, κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2022.


Παρακαλούνται να ρυθμίσουν:


Τα της δοξολογίας ο  Αιδεσιμολογιότατος Αρχιερατικός Επίτροπος

Τα της απόδοσης τιμών ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς.

Τα της Τάξης ο κ. Δ/ντής Αστυνομικής Δ/νσης Ακαρνανίας

Τα της συμμετοχής των μαθητών κ.λ.π. οι Διευθυντές Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιτωλοακαρνανίας. 

Συντονιστές της παρέλασης ορίζονται για  την  Α/θμια Εκπαίδευση ο εκπαιδευτικός κ. Ναούμης Βασίλειος του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου και η αναπληρώτρια εκπαιδευτικός κα Λιάγκα Αλεξάνδρα της ΔΠΕ Αιτωλοακαρνανίας. Για τη Β/θμια Εκπαίδευση ορίζονται οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής κ. Αρμύρας- Γεωργογιάννης Γεώργιος του  1ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου  και κ. Σεφεριάδης Γεώργιος του 4ου Γυμνασίου Αγρινίου.

Συντονιστές της εκδήλωσης κατάθεσης στεφάνων την παραμονή της 25ης Μαρτίου ορίζονται για την Α/θμια Εκπαίδευση η εκπαιδευτικός κα Ρεντζή Ευτέρπη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κωνσταντίνου και για την Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κα Καγκελάρη Ουρανία του 3ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου.

Εκφωνητής ορίζεται  ο εκπαιδευτικός κ. Μπαμπαρούτσης Διονύσιος.

Τελετάρχης ορίζεται ο  κ. Τσιάμης Χαράλαμπος. 


Υπενθυμίζεται ότι θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για την πανδημία και έχει επιβάλλει ο ΕΟΔΥ.           Σημείωση: Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι να το δηλώσουν μέχρι το μεσημέρι της 22ης Μαρτίου (τηλ. 2641 3 60400, 60403).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια