ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

ΈΚΤΑΚΤΟ-Μεγάλη πυρκαγιά στην Παραβόλα(φωτο)


Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα μεγάλη πυρκαγιά σε λιόστασια στην περιοχή "Γουρνόλακα" της Παραβόλας,όπως μεταδίδει το kainourgiopress.

Ήδη στο σημείο επιχειρούν στελέχη και εθελοντές του Ε.Π.Σ Παραβόλας ,ενώ έχουν σπεύσει μεγάλες ενισχύσεις από την Π.Υ Αγρινίου.

Το έργο της κατάσβεσης δυσκολεύουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή και η πυκνή βλάστηση.

Νεότερη ενημέρωση 
Ευχάριστα είναι τα νέα από την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα λίγο μετά τις 19:00 σε περιοχή με λιοστάσια στην θέση "Γουρνόλακα" Παραβόλας .
Η άμεση επέμβαση του Ε.Π.Σ Παραβόλας και της Π.Υ Αγρινίου με την συνδρομή του Π.Κ Θέρμου απέτρεψαν τα χειρότερα αφού στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Σύμφωνα με τον διοικητή της Π.Υ Αγρινίου Επιπυραγό Στράτο Πετράκη που συντόνισε την επιχείρηση, η πυρκαγιά οριοθετήθηκε άμεσα και έγινε πλήρης κατάσβεση λίγο μετά τις 20:00.

Μάλιστα αρχικά είχαν ζητηθεί ενισχύσεις από τις Π.Υ Μεσολογγίου και Αμφιλοχίας ,όμως τελικά τα οχήματα επέστρεψαν στις υπηρεσίες τους.

Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Π.Υ Αγρινίου καθώς στελέχη και εθελοντές του Ε.Π.Σ Παραβόλας για την αντιμετώπιση τυχόν αναζωπύρωσης. 

Η καταγραφή των καμένων ελαιόδεντρων και η εκτίμηση της έκτασης που κάηκε θα γίνει αύριο με το πρώτο φως της ημέρας.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια