ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ad Code

Προσλήψεις λοιπού προσωπικού στα νοσοκομεία-Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike νοσοκομείο

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα https://loipoepikouriko.moh.gov.gr/ για  την υποβολή αιτήσεων λοιπού, πλην ιατρών, επικουρικού προσωπικού, θα ενεργοποιηθεί την Τρίτη 8-03-2022 στις 12.00 και η διαδικασία υποβολής θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 20-3- 2022 στις 24:00.

2. Για τους υποψήφιους όπου είχαν υποβάλει και κατά το παρελθόν αίτηση συμμετοχής σε παλιότερες ενεργοποιήσεις της πλατφόρμας, παρακαλούνται για την προσεκτική ανάγνωση της κωδικοποιημένης ΚΥΑ και των νέων οδηγιών, καθώς έχουν υπάρξει αλλαγές. 

Παρακαλούνται να ελέγξουν τα αποθηκευμένα  δικαιολογητικά τους ως προς την ισχύ τους. Επισημαίνεται ότι έχει αλλάξει το περιεχόμενο της Υπεύθυνης Δήλωσης (iv). Όλες οι υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να υποβληθούν εκ νέου με καινούρια ημερομηνία.

3. Λόγω του μεγάλου όγκου ερωτημάτων που υποβάλλονται  ηλεκτρονικά στην εφαρμογή του λοιπού επικουρικού προσωπικού, κατά την διαδικασία υποβολής αιτήσεων, σας ενημερώνουμε ότι  δεν δύνανται να απαντηθούν στο σύνολο τους τα ερωτήματα, παρά μόνο εξετάζονται για θέματα δυσλειτουργίας της πλατφόρμας.

Επισημαίνουμε την προσεκτική ανάγνωση της σχετικής ΚΥΑ, στην οποία προβλέπεται αναλυτικός οδηγός. 

4. ΠΡΟΣΟΧΗ! Η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με smartphones και  tablets! Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τον προσωπικό σας υπολογιστή ή laptop!.

5. Διευκρινίζουμε ότι θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις κανονικά οι υποψήφιοι που υπηρετούν με συμβάσεις διάρκειας τριών (3) μηνών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 50 του ν.4825/2021 (Α΄157), για αναπλήρωση του ανεμβολίαστου προσωπικού.

6. Το λοιπό, πλην ιατρών, επικουρικό προσωπικό που θα τοποθετηθεί  σε φορείς που εμπίπτουν στη υποχρέωση εμβολιασμού του άρθρου206 του ν. 4820/2021 (Α’ 130),πρέπει να προσκομίσει τα προβλεπόμενα στο άρθρο 207 περ. αα) και αβ) του ν. 4820/2021 (Α΄130) δικαιολογητικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια