ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο-Τροποποιούνται από την Τετάρτη δρομολόγια και στάσεις του Αστικού ΚΤΕΛ

 Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Από Τέταρτη 16/03/2022 και μέχρι νεωτέρας ανακοίνωση, λόγω γενικής ανακατασκευής της οδού Μ.Μπότσαρη (οδός από πάρκο έως GOODYS), η αφετηρία Πανάγιας των αστικών γραμμών για Λεπενου, Σπολαιτα,Καστρακι, Μ.Χωρά-Ελαιόφυτο, μεταφέρεται 100 μέτρα δυτικά μετά τα φανάρια (αρχές οδού Καλυβιών). η είσοδος των λεωφορείων των άνω γραμμών θα γίνεται από Αγ.κων/ονς-Οδός Ηρώων Πολυτεχνείου-πλ.Χατζοπούλου-Καλυβιών τέρμα.

Από Τέταρτη 16/03/2022 και μέχρι νεωτέρας ανακοίνωση, λόγω γενικής ανακατασκευής της οδού Μ.Μπότσαρη (οδός από πάρκο έως Goodys), οι γραμμές πόλης M1 και M2 έχουν ως έξης:

M1: κατά το δρομολόγιο από Άγιο Κωνσταντίνο προς Εργ.Ρηγανα-νοσοκομείο, το λεωφορείο μετά από την περιοχή του Αγ.Κων/νου, θα διέρχεται από οδό Ηρ.Πολυτεχνείου-πλ.Χατζοπούλου και κατά τα γνωστά. 

Μ2: Κατά το δρομολόγιο από Αγ.Χριστοφόρος/δυο ρέματα προς Εργ.Σταδίου-Δοκίμι φθάνοντας πάρκο το λεωφορείο θα συνεχίζει ευθεία την Ελ.Βενιζέλου και στροφή Ηρ.πολυτεχνείου-πλ.Χατζοπούλου και κατά τα γνωστά.

Από Πέμπτη 17/06/2022 τίθενται σε ισχύ η αντιδρόμηση των οδών Ίσκου, Εθν.αντιστάσεως και όμορων οδών. 

Συνεπώς η αφετηρία Καραπανέικα μεταφέρεται στις αρχές της οδού Εθν.Αντίστασης (γνωστή και ως Καρπενησίου), δηλαδή εκεί που κάνουν πιάτσα τώρα τα ταξί. και τα δρομολόγια από Παντάνασσα, Ποταμούλα, Αγ.Νικόλαο κατά την είσοδο τους στο κέντρο, μετά το Σκλαβενίτη (βενζινάδικο AVIN) θα κατεβαίνουν την οδό Παναγοπούλου-Γοργοποτάμου-πλ.Καραπανέικα τέρμα. επιπλέον προστίθεται στάση στην οδό Γοργοποτάμου (θέση γραφείου κυνηγετικού συλλόγου)


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια