ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ενημέρωση για τις εγγραφές στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου "Μαρία Δημάδη"

Ανακοίνωση  

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εγγραφές στην Α΄ Δημοτικού για το σχολικό έτος 2022-23 στο σχολείο μας, θα πραγματοποιούνται έως την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 από τις 8.00π.μ.-14:00μ.μ.

Το Σχολείο μας βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου και είναι ένα μικτό σχολείο ως προς το είδος της αναπηρίας των μαθητών που υποστηρίζει.

Εγγράφονται μαθητές με εγκεφαλική παράλυση και συνοδές διαταραχές, με νευρολογικά ελλείμματα και κινητικές αναπηρίες, καθώς και μαθητές με προβλήματα ψυχοκινητικότητας, ΔΕΠΥ, αυτισμό και άλλα σύνδρομα.

Το σχολείο μας διαθέτει φυσικοθεραπευτήριο και αίθουσα εργοθεραπείας με υπερσύχρονο εξοπλισμό για τις θεραπείες των μαθητών .

Στα Δημοτικά Σχολεία εγγράφονται μαθητές/τριες που συμπληρώνουν την 31η Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής, ηλικία έξι (6) ετών και άνω.

Συγκεκριμένα, το σχολικό έτος 2022-2023 στην Α’ Τάξη του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου «Μαρία Δημάδη» μπορούν να φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 01-01-2016 έως 31-12-2016 και μεγαλύτερα.

Για την εγγραφή των μαθητών/τριών στην Α΄ τάξη απαιτούνται τα εξής δικαιολογητικά:

α) αίτηση εγγραφής, από τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών, η οποία δίνεται από το σχολείο μας.

β) Σχετική γνωμάτευση του οικείου ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.

γ) Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας των μαθητών/τριών. Δεν απαιτείται η προσκόμισή του από τους γονείς, αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες.

δ) Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

ε) Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/τριας (Α.Δ.Υ.Μ.). Πατήστε εδώ https://grafis.sch.gr/index.php/s/bbNXRvrkiA6eDSP για να το εκτυπώσετε. Το Α.Δ.Υ.Μ. συμπληρώνεται από το γιατρό και προσκομίζεται στο σχολείο συμπληρωμένο.

στ) Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο να προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή/τριας.

ζ) Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου ή Ειδικού Νηπιαγωγείου.

Για περαιτέρω πληροφορίες-διευκρινίσεις, επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το σχολείο μας: 2641 0 44413.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια