ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

"Αγρίνιο Μπορείς" : Να στηρίξουμε έμπρακτα την Ουκρανία με αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας

«ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ» : Να στηρίξουμε έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στην Ουκρανία με συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και ιατροφαρμακευτικού υλικού

Η παράταξη μας «Αγρίνιο Μπορείς» αποδοκιμάζει  με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη στρατιωτική επέμβαση εκφράζοντας την Αλληλεγγύη  στο λαό της Ουκρανίας και τους ομογενείς μας, στις πόλεις και στα χωριά που βομβαρδίζονται κατά παράβαση κάθε έννοιας Διεθνούς Νομιμότητας και Δικαίου.

Συμπάσχουμε και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στην ανθρώπινη τραγωδία που εξελίσσεται με απώλειες αμάχων.

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ τις θεμελιώδεις αρχές της ΕΙΡΗΝΗΣ, της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, της ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ των ΛΑΩΝ, της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Κάθε πράξη βίας σε βάρος ανεξάρτητης χώρας και απλών πολιτών, αποτελεί βάναυση προσβολή των αρχών της δημοκρατίας και των θεμελιωδών αξιών της ανθρωπότητας.

Εκείνο που προέχει άμεσα είναι «να σιγήσουν» τα όπλα και να ανοίξουν οι «δρόμοι» του Διαλόγου, της Συνεννόησης, της Συνεργασίας και της Ειρήνης.

Η Συλλογική Ευρωπαϊκή απάντηση πρέπει να είναι η εμβάθυνση και η ισχυροποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης με ταυτόχρονη προσπάθεια αποφυγής ενός νέου Ψυχρού Πολέμου, όσο δύσκολο και αν φαίνεται αυτό σήμερα.

Ο διάλογος για την Ασφάλεια και την Ευημερία στην Ευρώπη πρέπει να είναι συνεχής και με ορατά αποτελέσματα.

Καλούμε την δημοτική αρχή σε συνεργασία με άλλους φορείς της πόλης να  αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλία προκειμένου να στηρίξουμε έμπρακτα τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι δοκιμάζονται στην Ουκρανία από τον πόλεμο με τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και  ιατροφαρμακευτικού υλικού .

Το Αγρίνιο πάντα δείχνει την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη του σε μεγάλες ανθρωπιστικές κρίσεις και είμαστε βέβαιοι  ότι αυτό θα πράξει και τώρα.


                                     




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια