ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 2-3

Ο Ατρόμητος πέτυχε εξαιρειτικά σημαντική νίκη στην προσπάθεια του να παραμείνει στην κατηγορία. Οι Περιστεριώτες νίκησαν 3-2 στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό

Σε ένα παιχνίδι που είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι, ο Ατρόμητος κατάφερε να φύγει νικητής. Ο Παναιτωλικός που παρέμεινε χωρίς νίκη στα playouts, έχασε 3-2 από τους Περιστεριώτες που πλέον βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Πως έπαιξαν οι δύο ομάδες

Παναιτωλικός

Ο Γιάννης Αναστασίου που για πρώτη φορά μετά από 15 μήνες συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Γιώργο Λιάβα, παρέταξε την ομάδα του με τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια. Οι Βργκοτς και Αντούνες ανέλαβαν ρόλο στόπερ, με τον Λούι δεξιά και τον Κορνέλιους στα αριστερά.

Οι Φλόρες και Μάρτενσον είχαν ρόλο ανασταλτικών χαφ, ο Ντουάρτε έπαιξε στα δεξιά της μεσαίας γραμμής, ο Ντάγκο αριστερά και ο Ντίας πίσω από τον Βέργος.

Ατρόμητος

Με 4-3-2-1 άρχισε τον αγώνα ο Κρις Κόλαμ, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Γιαννιώτη. Στα δύο άκρα της άμυνας αγωνίστηκαν οι Κιβρακίδης (δεξιά) – Καστεγιάνο (αριστερά) και σε ρόλο στόπερ οι Στρούγγης – Μαυρομάτης. Μπροστά τους έπαιξε ο Ερλίνγκμαρ έχοντας δίπλα του, τους Χαρίση και Σάλομον. Ο Κλωναρίδης αγωνίστηκε στην δεξιά πτέρυγα της μεσαίας γραμμής, ο Μουνίθ στην απέναντι πλευρά και μοναδικός προωθημένος ο Κουλούρης.

Γκολ με το… καλημέρα

Το πρώτο ημίχρονο στο Αγρίνιο ήταν απολαυστικό και αυτό φάνηκε από το 48ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης οπότε και άνοιξε το σκορ. Ο Κουλούρης πήρε από τα αριστερά την μπάλα, πάτησε την περιοχή, έκανε την σέντρα στον επερχόμενο Έρλιγκμαρ που δοκίμασε απ΄ ευθείας το σουτ για να γράψει το 0-1.

Με την συμπλήρωση πέντε λεπτών αγώνα, ο Ανέστης χρειάστηκε να… επιστρατεύσει τα αντανακλαστικά του για να απομακρύνει δύο φορές στα διαδοχικά σουτ του Μουνίθ.

Στο 19΄ ήρθε η «απάντηση» των γηπεδούχων ,όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ντουάρτε, ο Κορνέλιους πιάνει την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα φτάνει στον Ντίαζ που επάνω από την γραμμή απλώνει το πόδι και σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Γιαννιώτη.

Δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, ο Ατρόμητος παίρνει εκ΄ νέου το προβάδισμα με το μακρινό σουτ… βολίδα του Μουνίθ (1-2), ενώ στο 36΄ ο Παναιτωλικός με φάση… καρμπόν του πρώτου δικού του τέρματος, ισοφαρίζει εκ΄ νέου σε 2-2 με σκόρερ και πάλι τον Ντίαζ.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά σε ένα ακόμη γκολ αλλά χωρίς να τα καταφέρουν, καθώς σε δύο απόπειρες του Νταγκό (38΄ και 40΄), η μπάλα έφυγε άουτ.

Το β΄ ημίχρονο

Μόλις τέσσερα λεπτά μετά την σέντρα στην επανάληψη, ο Ατρόμητος επισκέπτεται με αξιώσεις τα αντίπαλα καρέ, αλλά ο προωθημένος Στρούγγης αστοχεί από πλεονεκτική θέση

Ένταση στο 55΄ όταν από το μαρκάρισμα του Χαρίση στον Νταγκό, οι γηπεδούχοι ζήτησαν την αποβολή του πρώτου, ωστόσο ο Καραντώνης έβγαλε την κίτρινη κάρτα, τα πνεύματα ηρέμησαν και ο αγώνας συνεχίστηκε με τον ρυθμό στη συνέχεια να πέφτει και τους δύο προπονητές να ψάχνουν λύσεις από τον πάγκο προκειμένου να μπορέσουν να φτάσουν στην επίτευξη του στόχου τους.

Οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου ήταν εμφανώς πιο πιεσμένοι για το τρίποντο και στο 72΄ μετά την θαυμάσια προσπάθεια του Κουλούρη, κατάφεραν να πάρουν για τρτίτη φορά προβάδισμα στο σκορ, ενώ η μόνη στιγμή που απειλήθηκαν ήταν στις καθυστερήσεις από τις προσπάθειες των Βργκοτς και Καρέλη, όπου η μπάλα κατέληξε άουτ.

Από τους νικητές ξεχώρισαν ο Κουλούρης, ο Ερλινγκμαν, ο Μουνίθ και Σάλομον, ενώ για τον Παναιτωλικό ξεχώρισαν οι Κορνέλιους, Φλόρες και φυσικά ο Ντίας με τα δύο γκολ που πέτυχε

Παναιτωλικός: Ανέστης, Λούις, Αντούνες 82΄ ΜόρσεΪ), Βργκοτς, Κορνέλιους, Φλόρες, Μάρτενσον (73΄ Βαρόνε), Ντουάρτε (82΄ Καρέλης), Νταγκό (73΄ Μπαρμπόσα), Ντίας (73΄ Μεντόσα), Βέργος

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Μαυρομάτης, Στρούγγης, Καστεγιάνο, Έρλινγκμαρκ, Χαρίσης, Σάλομον (79΄ Ντένιτς), Κλωναρίδης (90΄ Νταβιώτης), Μουνίθ (76΄Καρτάλης), Κουλούρης

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Σάκκας (Θεσσαλίας)

4ος:Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

VAR: Περέιρα (Πορτογαλία)

AVAR: Ψαρρής (Ζακύνθου)

πηγή:novasports.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια