ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Γ.Παπαναστασίου :Αμετακίνητη θέση μας ενάντια σε οποιαδήποτε σκέψη για κατάργηση ή μεταφορά Πανεπιστημιακού Τμήματος από το Αγρίνιο.

 

 Δήλωση  του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου σχετικά με  τις κινητοποιήσεις των φοιτητών του Τμήματος  Μηχανικών Περιβάλλοντος: 

 «Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου, κι εγώ προσωπικά, έχουμε ξεκάθαρα διατυπώσει την αμετακίνητη θέση μας ενάντια σε οποιαδήποτε σκέψη για κατάργηση ή  μεταφορά Πανεπιστημιακού Τμήματος από το Αγρίνιο.

Έχουμε αποφασίσει ότι δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω στην απόφαση για στήριξη των Πανεπιστημιακών Τμημάτων  με ακέραια πεποίθηση ότι,  η προσπάθεια μας,  θα έχει πολλαπλά οφέλη στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής μας. 

Ακριβώς γι αυτό το λόγο έχουμε  επανειλημμένα σταθεί στο πλευρό των φοιτητών και έχουμε  παρέμβει στα αρμόδια όργανα, πάντοτε στα όρια των δυνατοτήτων μας.  

Παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες την ανησυχία των φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος ενόψει εξελίξεων  και ανακοινώσεων που αφορούν  το μέλλον τους. 

Η Πολιτεία πρέπει να σταματήσει  να απαξιώνει τις προσπάθειες των νέων ανθρώπων, να θέτει σε κίνδυνο την ακαδημαϊκή πορεία και τα επαγγελματικά τους δικαιώματα. 

Σε ένα ασταθές και συνεχώς μεταβαλλόμενο ακαδημαϊκό  περιβάλλον  είναι απόλυτα δικαιολογημένες οι αντιδράσεις των φοιτητών που ζητούν τη διατήρηση του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος και την άμεση απόδοση   του Integrated Master». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια