ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο: Κατήγγειλε ότι τη λήστεψαν σε ΑΤΜ και μετά... ανακάλεσε!

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress ΑΤΜ

 

Η γυναίκα προκάλεσε εξ αρχής απορίες στους αστυνομικούς, καθώς τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση στις 6 το απόγευμα, ενώ η υποτιθέμενη ληστεία είχε γίνει τρεις ώρες νωρίτερα
Μυστήριο καλύπτει τους λόγους για τους οποίους μία γυναίκα κατήγγειλε ότι την λήστεψαν την στιγμή που έκανε ανάληψη σε ΑΤΜ τράπεζας στο Αγρίνιο, το απόγευμα της Πέμπτης, αλλά στη συνέχεια... αναίρεσε όλα όσα είχε ισχυριστεί, περιγράφοντας μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια την ληστεία!

Η γυναίκα προκάλεσε εξ αρχής απορίες στους αστυνομικούς, καθώς τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση στις 6 το απόγευμα, ενώ η υποτιθέμενη ληστεία είχε γίνει τρεις ώρες νωρίτερα! Όπως είπε στο τηλεφώνημά της, δύο νεαροί οι οποίοι φορούσαν καπέλα και χειρουργικές μάσκες και δεν μπορούσε να διακρίνει τα χαρακτηριστικά τους της επιτέθηκαν μόλις "σήκωσε" 800 ευρώ από το ΑΤΜ, την χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές και άρπαξαν τα χρήματα.

Ωστόσο, δεν πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει επίσημα τη ληστεία και οι αστυνομικοί που επικοινώνησαν μαζί της για να την καλέσουν, την άκουσαν έκπληκτοι να επικαλείται... φόρτο εργασίας και να τους λέει ότι θα κατέθετε την Παρασκευή! Όταν εκείνοι επέμειναν, η γυναίκα αναίρεσε όλα όσα είχε καταγγείλει, υποστηρίζοντας ότι δεν έγινε ληστεία! 

Πάντως, η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, όπως και το ενδεχόμενο να κατηγορηθεί για ψευδή αναγγελία και άσκοπη κινητοποίηση των αρχών.

πηγή:protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια