ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Συνεδρίασε το Τοπικό Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ναυπακτίας

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αντιπυρική περίοδο 2022 συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ναυπακτίας.  

Στην κορυφή της ατζέντας ήταν ο καλύτερος δυνατός συντονισμός των εμπλεκόμενων φορέων και η λήψη μέτρων πρόληψης για την αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιών. Εκτενής ήταν η συζήτηση σχετικά με την εκτέλεση των έργων αντιπυρικής προστασίας, όπως η συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου και των δεξαμενών νερού. 

Σημαντική κρίθηκε η ενημέρωση των πολιτών σε συνεργασία με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, αλλά και η συμμετοχή των εθελοντικών οργανώσεων-ομάδων σε δράσεις επιτήρησης δασών κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ.Θωμάς Κοτρωνιάς, ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Γιάννης Παπαϊωαννίδης, ο Διοικητής Πυροσβετικής Υπηρεσίας Ν.Αιτωλοακαρνανίας κ.Χαράλαμπος Παλουκτσόγλου, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπάκτου κ.Θάνος Χριστοβασίλης, ο Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου κ.Παναγιώτης Κυρίτσης, η Προϊσταμένη Λιμενικού Τμήματος Ναυπάκτου κ.Μαρία Θωμοπούλου, ο Δασάρχης Ναυπάκτου κ.Γιώργος Ράπτης, ο Διοικητής Π.Υ. Μεσολογγίου κ.Παναγιώτης Στούμπος, η Προϊσταμένη Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ναυπακτίας κ.Μάγδα Καζανά, η εκπρόσωπος του Διοικητή Π.Υ. Θέρμου κ.Ζωή Στάμου, η εκπρόσωπος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος κ.Ελένη Κατσούλη, ο εκπρόσωπος της ΔΕΔΔΗΕ κ.Φούτζουλας και ο εκπρόσωπος της Εθελοντικής Ελληνοαμερικανικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης κ.Δημήτρης Καλογερόπουλος.  Σημειώνεται ότι, στη συνεδρίαση δεν παρέστη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ.Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος απέστειλε εγγράφως την εισήγησή του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια