ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Θάνος Μωραΐτης: «Συνέδριο τομής, συνέχειας και Νέας Αρχής, με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή»

Σε δήλωση προέβη ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. -Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης, για την έναρξη ψηφοφορίας συνέδρων για το επερχόμενο Συνέδριο του κόμματος.

Αφού ψήφισε σήμερα το πρωί, χαιρέτισε την έναρξη των διαδικασιών, χαρακτηρίζοντας το 3ο Συνέδριο του κόμματος «Συνέδριο τομής και συνέχειας προς ένα κόμμα σύγχρονο, μαζικό και συμμετοχικό, όπου τα μέλη θα έχουν τον πρώτο λόγο σε όλες τις μεγάλες αποφάσεις». Παράλληλα τόνισε πως «αυτή η βαθιά δημοκρατική διαδικασία θα μας δώσει την ώθηση για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα.

 Τέλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες και όλους του υποψήφιους συνέδρους. 

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μωραΐτη:

«Χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ψηφίζουν αυτές τις ώρες για να εκλέξουν του συνέδρους για το 3ο Συνέδριο του κόμματός μας.

Ένα Συνέδριο τομής και συνέχειας, με το οποίο κάνουμε μια Νέα Αρχή με την κοινωνία στην Πρώτη Γραμμή, προς ένα κόμμα σύγχρονο, μαζικό και συμμετοχικό, όπου τα μέλη θα έχουν τον πρώτο λόγο σε όλες τις μεγάλες αποφάσεις.

Με μια βαθιά δημοκρατική διαδικασία που θα δώσει την ώθηση για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα, για την προοπτική μιας νέας προοδευτικής διακυβέρνησης, με κορμό τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, που θα κρατήσει την κοινωνία όρθια σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Και βέβαια, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας με την εκλογή του Προέδρου μας και της Κεντρικής επιτροπής του κόμματος από τη βάση των μελών μας.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες και όλους! Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Και θα νικήσουμε!




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια