ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ad Code

Ανακοίνωση από την Δόξα Καινουργίου μετά την αναβολή των εκλογών στην ΕΠΣ Αιτ/νιας

Μετά την ανακοίνωση της ΕΠΣΑ που αφορά την αναβολή της Γ.Σ και της εκλογικής διαδικασίας ,η διοίκηση της Δόξας Καινουργίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

"Κύριος υπεύθυνος, για τη κατάσταση που δημιουργήθηκε στα ερασιτεχνικά σωματεία ποδοσφαίρου, είναι κυρίως ο νόμος και οι εμμονές Αυγενακη, καθώς και η εγκαταλληψη μας (των ομάδων) απ' όλους τους εμπλεκόμενους θεσμικούς φορείς της πολιτείας και της αυτοδιοίκησης !

Μοναδική λύση, τώρα για να βγούμε από το αδιέξοδο, που δημιουργήθηκε με τον αποκλεισμό από τις εκλογικές διαδικασίες, σχεδόν του 50% των ομάδων του νομού, είναι να δοθεί μεταβατικός χρόνος εγγραφής στο ηλεκτρονικό μητρώο της ΓΓΑ, των σωματείων με απλοποίηση των διαδικασιών.  

Αποδέσμευση των διαδικασιών αυτών, από τις καταστατικές εκλογικές διαδικασίες των ΕΠΣ και των σωματείων μελών αυτής, καθώς και τις επιχορηγήσεις, που πρέπει να έχουν καθολικό χαρακτήρα, αφού τα τεράστια πάγια οικονομικά βάρη, που αυξήθηκαν είναι γνωστά ποιοι τα επωμίζονται κάθε φορά.

ΑΙΤΗΜΑΤΑ: 

1. Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι ΟΛΩΝ των σωματείων, που συμμετείχαν και ολοκλήρωσαν την αγωνιστική τους παρουσία στα πρωταθλήματα των κατηγοριών της ΕΠΣ.

2. Άμεσα οικονομική ενίσχυση των ενεργών σωματείων ποδοσφαίρου.

3. Κίνητρα για συμμετοχή τους στα νέα πρωταθλήματα ποδοσφαιρικής περιόδου 2022-2023.

Το Δ.Σ.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια