ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Δώρο ζωής χάρισε με το θάνατό της η Ουρανία-Η ανακοίνωση του νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων

Δώρο ζωής χάρισε με τον θάνατό της η 40χρονη Ουρανία Ντόβα-Τσιάκου  που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων.

 Η ανακοίνωση του διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος: 

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο Γ.Ν.Ι. «Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»  δωρεά  οργάνων (καρδιά) σε λήπτη στην Ελλάδα στο ΩΝΑΣΕΙΟ Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, από εγκεφαλικά νεκρό ασθενή που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου μας. 

 Ο Έλληνας δότης ήταν γυναίκα ηλικίας 40 ετών.

Η ιδέα της δωρεάς οργάνων μετά το τέλος της ζωής αποτελεί την ύψιστη μορφή εθελοντικής προσφοράς, ανθρωπισμού, πολιτισμού και αλτρουισμού καθώς και την βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση του ιατρικού θαύματος της μεταμόσχευσης.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου,  εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του εκλιπόντος και τους ευχαριστούμε για το ανθρώπινο μεγαλείο τους καθώς την ώρα της μεγαλύτερης οδύνης για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου αποφάσισαν να γεφυρώσουν τη ζωή με τον θάνατο.

 Η Διοίκηση του Γ.Ν.Ι. «Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει το προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) και του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου μας, καθώς και όλο το προσωπικό των ομάδων μεταμόσχευσης που συνέβαλλε στην επιτυχή έκβαση της συγκεκριμένης δωρεάς οργάνων.


                                                                   Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

                 ΣΠΥΡΙΔΩΝ  ΔΕΡΔΕΜΕΖΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια