ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Υπογραφή σύμβασης για την αποκατάσταση βλαβών στην επαρχιακή οδό της Τ.Κ. Μαμπαλιού

Εργασίες αποκατάστασης βλαβών στην επαρχιακή οδό στην Τοπική Κοινότητα Μπαμπαλιού Αμφιλοχίας ξεκινούν σύντομα, καθώς σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 ο Περιφερειάρχης Δυτικής  Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων, Θανάση Μαυρομμάτη. 

Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν έχουν στόχο την αποκατάσταση  βλαβών που προκλήθηκαν από ακραία καιρικά φαινόμενα. Στο πλαίσιο αυτό προβλέπεται επανακατασκευή του κατεστραμμένου τμήματος της οδού με εξυγίανσή του σε μεγάλο βάθος και κατασκευή τοίχων αντιστήριξης,  επανακατασκευή του τεχνικού οχετού και κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου σε όλο το μήκος της επέμβασης καθώς και ανάντη του πρανούς για την αποστράγγισή του, οι παρεμβάσεις  θα ολοκληρωθεί με κατασκευή οδοστρωσίας, ασφαλτικών και διαγράμμισης του δρόμου.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 2,1 εκατ. ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, για την υλοποίηση του οποίου υπήρξε επίσπευση των διαδικασιών ωρίμανσης και δημοπράτησης του. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια