ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ad Code

Ναύπακτος-Πίστα BMX και Skate στο αλσύλλιο του Γριμπόβου

Προχωρούν οι διαδικασίες για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Ναυπάκτου συνολικού προϋπολογισμού 1.790.000 ευρώ μέσω της χρηματοδότησης του προγράμματος INTERREG Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020.  Μεταξύ των έργων που θα υλοποιηθούν είναι η «Κατασκευή πίστας για χρήστες αθλητικού εξοπλισμού με τροχούς (BMX, SKATE κλπ)», προϋπολογισμού  434.000 ευρώ (με Φ.Π.Α.), για την οποία προκηρύχθηκε ο σχετικός διαγωνισμός από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με τη μελέτη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ναυπακτίας προβλέπεται η κατασκευή πίστας από σκυρόδεμα με νέες αναβαθμισμένες ράμπες στο Αλσύλλιο του Γριμπόβου, χώρο αρμοδιότητας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας.  

Η όλη κατασκευή θα γίνει λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις απαιτούμενες προδιαγραφές, θα περιλαμβάνει μεταλλική περίφραξη, ενώ θα τηρηθούν οι κανόνες για την εξασφάλιση προσβασιμότητας στα άτομα με αναπηρία.

Η χωροθέτηση επελέγη επειδή ο συγκεκριμένος χώρος αποτελεί ήδη ένα από τα ελεύθερα μέρη που χρησιμοποιούνται από χρήστες εξοπλισμού με τροχούς. Πρόκειται για έναν μοναδικό χώρο υπαίθριων δραστηριοτήτων και ένα περιβάλλον κατάλληλο για διασκέδαση, ξεκούραση και παιχνίδι.

[Πηγή φωτογραφίας: gutlessbmx.com]

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια