ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Οδηγός αγοράς ανδρικής μόδας


Η ανδρική μόδα βρίσκεται σε μια κατάσταση αλλαγής. Με την άνοδο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και την άνοδο του streetwear, το ανδρικό στυλ έχει αλλάξει δραματικά. Η έλευση των fashion bloggers και των influencers συνέβαλε στην προώθηση αυτής της αλλαγής.

Έχει ειπωθεί ότι οι άνδρες δεν ντύνονται για τον εαυτό τους, αλλά για το ραντεβού τους. Αυτό δεν είναι ακριβώς αλήθεια, αλλά είναι κοντά. Οι άνδρες ξοδεύουν πολλά χρήματα για ρούχα, αλλά λίγοι σκέφτονται τη μόνιμη εντύπωση που κάνουν στους άλλους όταν πρόκειται για το τι φορούν.

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνουν οι άνδρες καλή εντύπωση είναι με ένα καλοραμμένο κοστούμι. Αλλά τι να φορέσετε;

Η άνεση είναι σημαντική - κανείς δεν θέλει να φοράει άβολα ρούχα - αλλά η εφαρμογή πρέπει να είναι τέλεια. Αν είστε στην αγορά για νέα ρούχα, κοιτάξτε την τρέχουσα γκαρνταρόμπα σας και δείτε πού μπορείτε να βελτιωθείτε. Αν μεγαλώνετε, σκεφτείτε πώς έχει αλλάξει το σώμα σας με τα χρόνια και πώς αυτό επηρεάζει το τι πρέπει να φοράτε.

Μερικά άλλα πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου:

1.Μην αγοράζετε πολλά αντικείμενα ταυτόχρονα. Ελέγξτε μερικές διαφορετικές μάρκες και στυλ προτού αποφασίσετε ποιο (ή ποια) σας αρέσει περισσότερο. Αν για παράδειγμά θέλετε να αγοράσετε ανδρικές φόρμες, περιορίστε τη λίστα σας σε αθλητικά ήδη και για τις υπόλοιπες αγορές αφιερώνετε άλλη μέρα.

2.Σκεφτείτε τι χρειάζεστε. Πριν πάτε για ψώνια, σκεφτείτε τι χρειάζεται η ντουλάπα σας και φτιάξτε μια λίστα. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις παρορμητικές αγορές και να εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα.

3.Σκεφτείτε να αγοράσετε κομμάτια σε ουδέτερα χρώματα που μπορούν να συνδυαστούν με πολλά διαφορετικά σύνολα αντί να αγοράσετε ένα χρώμα που ταιριάζει με όλα. Θα είναι πιο πιθανό να βρείτε το κατάλληλο ρούχο όταν έχετε στη διάθεσή σας μια σειρά από επιλογές.


Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι η ανδρική μόδα εξακολουθεί να κυριαρχείται από σχεδιαστές και μάρκες. Ως άνδρας, είναι δική σας ευθύνη να δείχνετε καλά - και αν θέλετε να σας παίρνουν στα σοβαρά, θα χρειαστείτε τα κατάλληλα ρούχα (και αξεσουάρ) για να τα συνοδεύσετε.

Είτε θέλετε τα βασικά ανδρικά ρούχα είτε κάτι πιο δημιουργικό, υπάρχουν πολλές επιλογές που ταιριάζουν στα γούστα σας. Και αν ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο, μπορείτε συνήθως να το βρείτε στο τοπικό σας πολυκατάστημα ή την εξειδικευμένη μπουτίκ... αλλά πιθανότατα σε πολύ υψηλότερη τιμή από ό,τι αν αγοράζατε μέσω διαδικτύου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια