ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ad Code

To KKE άνοιξε τα διόδια στην γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου(φωτο)

Με σύνθημα «Όχι στην ακρίβεια - κατάργηση όλων των φόρων και των διοδίων για τον λαό - Αυξήσεις στους μισθούς», οι ΤΕ Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ προχώρησαν σε συμβολικό άνοιγμα των διοδίων στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου και από τις δυο πλευρές, το απόγευμα της Τετάρτης.

Μοιράστηκαν ανακοινώσεις του Κόμματος για την ακρίβεια στους διερχόμενους οδηγούς που με κόρνες και ενθουσιασμό χαιρέτισαν την πρωτοβουλία των δυο Κομματικών Οργανώσεων. Παράλληλα μοιράστηκε υλικό ενάντια στον νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο, ζητώντας την απεμπλοκή της χώρας απ' αυτόν, να μη σταλεί κανένας Έλληνας φαντάρος, αξιωματικός ή υλικό εκτός συνόρων σε αποστολές στην Ουκρανία, τη Βουλγαρία ή όπου αλλού, να κλείσουν οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις στη χώρα.

Με σημαίες, ντουντούκες, συνθήματα, ανακοινώσεις οι δυο ΤΕ έδωσαν τον τόνο για συνέχιση της πάλης και το επόμενο διάστημα, ενάντια στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και το σύνολο των λαϊκών στρωμάτων.

Μαζί με τους συγκεντρωμένους βρέθηκαν ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας του Κόμματος,  οι περιφερειακοί σύμβουλοι Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Αναστασία Αγγελοπούλου και Γρηγόρης Συμεωνίδης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρών και μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, Παναγιώτης Μελάς.

«Είναι μια συμβολική κινητοποίηση ενάντια στο κύμα ακρίβειας που τσακίζει τον ελληνικό λαό και στα διόδια για έργα που έχει πληρώσει πανάκριβα», τόνισε τέλος, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Καραθανασόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια