Με την όμορφη τελετή απονομής των μεταλλίων ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα του 11ου ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ 11th Trichonian Wakeboard Cup+Sup 2022 που πραγματοποιήθηκε στην Λίμνη Τριχωνίδα στην θέση Δογρή από τις 20-22 Μαΐου 2022, με την υποστήριξη του Δήμου Θέρμου και σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Με σύμμαχο τις εξαιρετικές καιρικές συνθήκες ολοκληρώθηκαν χθες τα προκριματικά και σήμερα νωρίς το πρωί ξεκίνησαν οι τελικοί αγώνες ,LCQ και οι τελικοί του 1ου Trichonian Cup Sup.
Ο κόσμος σήμερα που επισκέφθηκε την περιοχή είτε για τους αγώνες είτε για την βόλτα παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις προσπάθειες των αθλητών σε φυσικό υδάτινο χώρο της μοναδικής λίμνης Τριχωνίδας,
Οι διοργανωτές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχημένη διεξαγωγή των αγώνων και την συμμετοχή τόσο των αθλητών αλλά και των θεατών .
Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο εδώ
0 Σχόλια
Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.