ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καινούργιο-Απαντήσεις και την επιστροφή της διευθύντριας του ΕΠΑΛ ζητούν μαθητές και γονείς(φωτο-βίντεο)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι σε εξέλιξη  αυτήν την  ώρα, από γονείς και μαθητές, έξω από το ΕΠΑ.Λ Καινουργίου ζητώντας την επιστροφή στα καθήκοντά της ,της διευθύντριας του σχολείου κας Βασιλικής Μουρατίδου.


Υπενθυμίζουμε ότι η κα.Μουρατίδου παύθηκε από τα καθήκοντά της ξαφνικά προχθές,με απόφαση της υπουργού παιδείας Νίκης Κεραμέως και απομακρύνθηκε από το σχολείο.

Το σχολείο τελεί υπό κατάληψη από χθες που έγινε γνωστή η απομάκρυνση  της διευθύντριας,χωρίς να έχουν αποσαφηνιστεί οι λόγοι.


Όλοι ζητούν να μάθουν τους λόγους της αποπομπής,ενώ πολλά ερωτηματικά προκαλεί η περίοδος που εκδόθηκε και η άμεση εφαρμογή της "ακραίας"απόφασης, λίγες ημέρες πριν την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων και την λήξη του σχολικού έτους,προκαλώντας αναστάτωση στην σχολική κοινότητα και στην τοπική κοινωνία.

Οι ίδιοι οι μαθητές εξέδωσαν ανακοίνωση στήριξης (δείτε εδώ)στο πρόσωπο της διευθύντριας ζητώντας να γνωστοποιηθούν οι λόγοι της απόφασης και ζητούν την επιστροφή της στο σχολείο.


Όπως πληροφορήθηκε το kainourgiopress η αίτηση θεραπείας που θα ασκηθεί κατά της απόφασης είναι συνήθως μια χρονοβόρα διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες.

Θα ακολουθήσει και νέο  βίντεο ..

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια