ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Έπεσε άσφαλτος σε δρόμους του Καινουργίου(φωτο)

 

Έπεσε (επιτέλους) άσφαλτος και μπαλώθηκαν λακκούβες σε δρόμους του Καινουργίου ,ενώ οι εργασίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα ασφαλτοστρώθηκε τμήμα του περιφερειακού στο νότιο τμήμα της κοινότητας (παράλληλα με τον αύλακα) και έκλεισαν ορισμένες λακκούβες. 

Επίσης ασφαλτοστρώθηκε ένα μεγάλο τμήμα ,(περίπου 400μ) στο τέλος της οδού Αναπαύσεως ως την είσοδο του κοιμητηρίου Αγίου Νικόλαου.

Ξεκίνησε ασφαλτόστρωση στο δρόμο νότια της Χαραυγής πίσω από το 2ο δημοτικό σχολείο και οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν αύριο.

Όπως ανέφερε στο kainourgiopress ο πρόεδρος του Καινουργίου Βασίλης Καραγκούνης οι ασφαλτοστρώσεις περιλαμβάνονται στο 1ο έργο του δήμου Αγρινίου και με εντολή του δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου δόθηκε το πράσινο φως για να προχωρήσει η ασφαλτόστρωση στους δρόμους που χρήζουν παρεμβάσεων.

Επίσης ο κ.Καραγκούνης τόνισε ότι στο τέλος του καλοκαιριού αναμένεται να εγκριθούν παρόμοιες εργασίες στο βόρειο τμήμα της κοινότητας ,όπως στον περιφερειακό παράλληλα με το γήπεδο 5Χ5.

Νότης Ρεντίφης










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια