ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

COSMOSSPORT

Δεύτερος στην δυτική Ελλάδα ο Μίλτος Ζαμπάρας στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-Το ευχαριστώ του για την εκλογή στην Κ.Ε


Σάρωσε σε σταυρούς και εκλέχθηκε δεύτερος σε επίπεδο Δυτικής Ελλάδας ο  Μίλτος Ζαμπάρας από την οργάνωση της Αιτωλοακαρνανίας στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εκλογή του ήταν αναμενόμενη όμως το γεγονός ότι "τερμάτισε" δεύτερος στην Δυτική Ελλάδα δείχνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Αγρινιώτη, πρώην υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ, και την αναγνώριση του έργου του κατά την θητεία στην μεγαλύτερη ΥΠΕ της χώρας.

Ο ίδιος αναφέρει στην ανάρτησή του στο  fb

«Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες συντρόφους σε όλη τη Δυτική Ελλάδα για τη εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους, που οδήγησε στην εκλογή μου στη κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψηφίους για τη μάχες που δώσαμε το διάστημα αυτό. Μόνο ενωμένοι θα κάνουμε πράξη το όραμα μας για ένα κοινωνικό, διευρυμένο και σύγχρονο κόμμα. 

Θα μου επιτρέψετε να πω δυο λόγια για αυτά που ζήσαμε τις τελευταίες μέρες: 

▪️Η εκλογές για την ανάδειξη της συλλογικής μας ηγεσίας, ξεπέρασε τα κομματικά όρια μιας τυπικής εσωτερικής διαδικασίας και εξελίχθηκε σε ένα σημαντικό πολιτικό γεγονός, το οποίο σφραγίζει μια νέα σχέση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., με την κοινωνική του βάση. 

▪️Η μαζική συμμετοχή των πολιτών, μεγάλωσε την πολιτική οικογένεια του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ,ισχυροποιεί την αριστερά, διευρύνει την δημοκρατική παράταξη και δίνει ελπίδα στους πολίτες.

▪️Η αποστολή του πολιτικού λογαριασμού προς την κυβέρνηση έχει ήδη ξεκινήσει και θα τον πληρώσει υποχρεωτικά όποτε και αν αποφασίσει να κάνει εκλογές.

▪️Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη δημοκρατική γιορτή. Καλή δύναμη σε όλους τους εκλεγμένους. Πάμε μαζί και με εκείνους που δεν τα καταφέρανε.

Ευχαριστούμε από την καρδιά μας όσους δουλέψανε για το άψογο αποτέλεσμα που πετύχαμε.»

Αναλυτικά τα νέα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής στη Δυτική Ελλάδα όπως ανακοινώθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ:

1. ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΘΑΝΟΣ

2. ΖΑΜΠΑΡΑΣ ΜΙΛΤΟΣ

3. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΙΑ

4. ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

5. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

6. ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ ΜΑΚΗΣ

7. ΤΑΦΛΑΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

8. ΠΑΝΑΓΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

9. ΛΑΓΙΟΥ ΣΟΦΙΑ

10. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

11. ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

12. ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

13. ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗ ΗΡΩ

14. ΣΙΔΕΡΗ ΣΟΦΙΑ

15. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ (ΒΙΚΥ)

16. ΛΑΚΚΑ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ

17. ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

18. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

19. ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

20. ΠANAΓOΠOYΛOY ΓΙΩΤΑ

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/5/22, 11:26 μ.μ.

    Συγχαρητήρια Μίλτο.Να συμπληρώσω ότι το έργο του κ.Ζαμπάρα αναγνωρίζεται και από κόσμο εκτός ΣΥΡΙΖΑ ,πόσο δε από εργαζόμενους στον χώρο της υγείας ,όπου οι ίδιοι και οικογένειες του ταλαιπωρούνταν αναζητώντας τους φακέλους τους στοιβαγμένους στο υπουργείο (αν τους έβρισκαν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/5/22, 4:37 μ.μ.

    Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος. Τέτοιες φωνές μόνο να δώσουν έχουν στη πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/5/22, 4:38 μ.μ.

    Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος. Τέτοιες φωνές μόνο να δώσουν έχουν στη πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/5/22, 9:32 μ.μ.

    Ο Μίλτος είναι ένα εξαίρετο παιδί χωρίς έπαρση και εγωισμό.Αν επαληθευτεί ότι κλείδωσε η υποψηφιότητα Μωραϊτη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,ο Μίλτος θα ναι σίγουρα υποψήφιος για την Βουλή και θα εκλεγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/5/22, 10:15 μ.μ.

    Ναι ο πρώην Πασόκος και νυν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ είναι ο μόνος που μπορεί να ρίξει το Φαρμάκη.Μίλτο συγχαρητήρια και επειδή όλα τα ζυγίζεις σωστά όπως έπραξες το 2019 το ίδιο να κάνεις και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/5/22, 10:56 μ.μ.

    Από τη στιγμή που ο Βαρεμένος φοβήθηκε μην τυχόν και δεν εκλεγεί στην Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ δεν δήλωσε συμμετοχή και κατάλαβε ότι ήρθε η ώρα να πάει σπίτι του και το κατάλαβαν κι άλλοι,Όποιος πέρασε από το εκλογικό στο τρένο αντελήφθη ότι η δυναμική του Μίλτου είναι συνεχώς αυξανόμενη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/5/22, 11:04 μ.μ.

    Ο Μίλτος είναι ο μόνος που θα τον ψηφίσουν Πασοκοκιναλίτες και Νεοδημοκράτες γιατί θα ψηφίσουν Αγρινιώτη που πρόσφερε και παρουσίασε έργο από θέση ευθύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/5/22, 3:28 μ.μ.

    Ο Ζαμπάρας για βουλή,ο Μωραίτης για Περιφέρεια και ο Λαμπομπονιέρας για Πάσχα στην Κούβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.