ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ναύπακτος: Εντοπίστηκε νεκρός ο αθλητής που αγνοείτο ,είχε πέσει σε χαράδρα


Νεότερη ενημέρωση 

Ο Πατρινός Χριστόφορος Δουραμάνης είναι ο 68χρονος το βρήκε τραγικό θάνατο στην Ορεινή Ναυπακτία όταν κατά τη διάρκεια αγώνα δρόμου κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε σε χαράδρα 70 μέτρων βάθους.

68χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες,ο οποίος μετείχε στους αγώνες δρόμου του 4ου Αρχαίου Ασκληπιείου Σκάλας της ορεινής Ναυπακτίας, δεν έφτασε ποτέ στο σημείο του τερματισμού, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι αναζητήσεις για να βρεθεί.

Όπως όλα δείχνουνακολούθησε κάτω από από άγνωστες συνθήκες παράλληλο  μονοπάτι εκτός διαδρόμης και να έπεσε στο κενο.

Η ορειβατική ομάδα έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, αποτελούμενη από έξι διασώστες μαζί με άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπάκτου μετέχουν στις προσπάθειες ανάσυρσης του άνδρα από την χαράδρα.

Ο εκλιπώνήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Πάτρα, το 2019 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Αλέκο Χρυσανθακόπουλο. Ιδιαίτερα αθλητικός τύπος με συμμετοχή σε πολλούς αγώνες και πανελλήνια πρωταθλήματα.

Αρχική ενημέρωση

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση διάσωσης του 68χρονου στη Ναύπακτο, ο οποίος έχει πέσει σε χαράδρα 70 μέτρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr, οι άνδρες της ορειβατικής ομάδας έρευναςς και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, που έσπευσε στη Ναύπακτο, έχει εντοπίσει τον άνδρα και αυτή την ώρα προσπαθούν να τον ανασύρουν.

Ο 68χρονος αθλητής έπαιρνε μέρος στους αγώνες δρόμου του 4ου Αρχαίου Ασκληπιείου Σκάλας της ορεινής Ναυπακτίας, ωστόσο δεν έφτασε ποτέ στο σημείο του τερματισμού, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι αναζητήσεις για να βρεθεί.

Όπως φαίνεται ο άνδρας βγήκε εκτός πορείας και έπεσε σε χαράδρα περίπου 70 μέτρων

πηγή:dete.gr

φωτο αρχείου 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια