ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Η Ρεάλ Μαδρίτης Πρωταθλήτρια Ευρώπης...

 Το 14ο Champions League της ιστορίας της κατέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης στο Παρίσι επικρατώντας της Λίβερπουλ με 1 - 0.

Αυτή είναι η «βασίλισσα» της Ευρώπης. Η Ρεάλ συνέχισε το εντυπωσιακό σερί της στους τελικούς κι είναι πλέον με μεγαλύτερη διαφορά η ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια στη διοργάνωση.

Σε έναν τελικό, όπου ξεκίνησε με 40 λεπτά καθυστέρηση, λόγω των όσων έγιναν έξω από το «Stade de France», οι δύο ομάδες μας αντάμειψαν με το θέαμα που μας προσέφεραν. Έδωσαν μια τρομερή μάχη, στην οποία, όμως, μπορούσε να νικήσει μόνο μία.

Η Λίβερπουλ δεν ήταν γιατί μπροστά της συνάντησε έναν ανίκητο, Κουρτουά. Ό,τι κι αν έκαναν οι συμπαίκτες του Κώστα Τσιμίκα (έμεινε στον πάγκο), ο Βέλγος τερματοφύλακας απλά δεν δεχόταν γκολ κι ως εκ τούτου το γκολ του Βινίσιους ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 30χρονος γκολκίπερ έκανε συνολικά εννιά επεμβάσεις, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία των τελικών.

Οι «Reds» είχαν δοκάρι με τον Μανέ στο πρώτο μέρος, όπου η Ρεάλ βρήκε γκολ με τον Μπενζεμά, το οποίο όμως δεν μέτρησε μετά και τον έλεγχο από το VAR. Ήταν, πάντως, μια φάση που σηκώνει μεγάλη κουβέντα.

Στο δεύτερο μέρος, η «βασίλισσα» σκόραρε με τον Βινίσιους στην πρώτη καλή φάση της, ενώ από εκεί και πέρα οι παίκτες του Κλοπ άσκησαν μεγάλη πίεση για την ισοφάριση. Ο Κουρτουά, όμως, ήταν «κέρβερος».

ρεπορτάζ cnn.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια