ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Πώς τα αναπνευστικά άλατα και ο χυμός μήλου μπορούν να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε το άσθμα


Τις περισσότερες φορές οι πάσχοντες από άσθμα μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τη χρήση εισπνευστήρων, αλλά μερικές φορές μια κρίση είναι τόσο σοβαρή που χρειάζεται να πάνε στα επείγοντα. Αυτές είναι οι στιγμές που τα αναπνευστικά άλατα και ο χυμός μήλου μπορούν να είναι εξαιρετικά ευεργετικά.

Όταν έχετε μια σοβαρή κρίση άσθματος και δεν μπορείτε να αναπνεύσετε αρκετά καλά ώστε να φτάσει αρκετό οξυγόνο στο αίμα σας, αυτά τα δύο αντικείμενα μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά στον κόσμο.

Το άσθμα είναι μια πολύ συχνή ασθένεια που επηρεάζει το αναπνευστικό σύστημα. Η ασθένεια προκαλεί διόγκωση των αεραγωγών, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεστε να αναπνεύσετε. Υπάρχουν φορές που μπορεί να πάθετε κρίσεις άσθματος και αυτό μπορεί να είναι απειλητικό για τη ζωή σας αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά.

Το άσθμα μπορεί να είναι πραγματικά τρομακτικό και γι' αυτό θα πρέπει πάντα να διασφαλίζετε ότι έχετε τα φάρμακά σας πρόχειρα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βοηθήσετε στη διαχείριση του άσθματός σας. Ένας από αυτούς είναι η χρήση ενός νεφελοποιητή με άλατα αναπνοής. Κυκλοφορούν σε διάφορους τύπους, όπως ιατρικά είδη https://www.germanos-medicals.gr/ και νεφελοποιητές, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν νεφελοποιητή με χυμό μήλου για να βοηθήσετε στην καταπολέμηση των συμπτωμάτων του άσθματος.

Άλατα αναπνοής: Όταν έχετε σοβαρό άσθμα και δυσκολεύεστε να πάρετε αρκετό οξυγόνο στο αίμα σας, μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν νεφελοποιητή https://www.germanos-medicals.gr/c/anarrofisi-nefelopiisi με αναπνευστικά άλατα για να σας βοηθήσει να αναπνεύσετε καλύτερα.

Χυμός μήλου: Όταν έχετε άσθμα και δυσκολεύεστε να αναπνεύσετε, ο χυμός μήλου μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος για να σας βοηθήσει να πάρετε αρκετό οξυγόνο στο αίμα σας.


Το άσθμα είναι μια πάθηση που επηρεάζει τους πνεύμονες, ιδίως τους αεραγωγούς. Οι αεραγωγοί είναι υπεύθυνοι για τη μεταφορά οξυγόνου από και προς τους πνεύμονες. Όταν εκδηλώνεται κρίση άσθματος, οι αεραγωγοί φλεγμαίνουν, με αποτέλεσμα να διογκώνονται. Αυτό με τη σειρά του προκαλεί περιορισμένη ροή αέρα, προκαλώντας συμπτώματα όπως βήχας, συριγμός και δύσπνοια.

Η ακριβής αιτία του άσθματος είναι άγνωστη, αλλά αυτό που είναι γνωστό είναι ότι μπορεί να προκληθεί από ορισμένα πράγματα, όπως αλλεργίες ή λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος. Οι άνθρωποι που έχουν οικογενειακό ιστορικό άσθματος ή όσοι ζουν σε αστικά περιβάλλοντα όπου υπάρχει μεγάλη ρύπανση κινδυνεύουν επίσης να αναπτύξουν την πάθηση.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το άσθμα μπορεί να αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή. Ωστόσο, σας παρουσιάσαμε ορισμένες φυσικές εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τα συμπτώματά σας όταν αυτά εμφανίζονται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια