Ακόμα ο Πρόεδρος, ενημερώνοντας τα μέλη της Συντονιστικής, ανέφερε ότι στην Ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε στο Μεσολόγγι, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στις 21 Ιουνίου 2022 με θέμα «Τα έργα και οι υποδομές στη Δυτική Ελλάδα», ο κ. Καραγιάννης επανέλαβε πως οι δεσμεύσεις για τα έργα, καθώς και τα χρονοδιαγράμματα υλοποίησής τους, ισχύουν στο ακέραιο. Τέλος, είπε πως τις ίδιες δεσμεύσεις επανέλαβε σε χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία και ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Μαυρομμάτης.
Ακολούθως, τον λόγο πήραν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα. Στις τοποθετήσεις τους, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, εξέφρασαν την έκδηλη ανησυχία και τον έντονο προβληματισμό τους για το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα ξεκινήσει κανένα από τα έργα, παρόλο που βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού. Ακόμα, όλοι εξέφρασαν την αγωνία και τον φόβο, μη μας «προλάβει ο καιρός» και από το φθινόπωρο ζήσουμε πάλι τα ίδια.
Τέλος, εξέφρασαν σοβαρές επιφυλάξεις ως προς την τήρηση των ανακοινωθέντων χρονοδιαγραμμάτων υλοποίησης των μελλοντικών έργων. Κοινή ήταν η διαπίστωση πως τον ερχόμενο Σεπτέμβρη δεν κρίνεται μόνο η τύχη των έργων. Κρίνεται η σοβαρότητα, η αξιοπιστία και η φερεγγυότητα των αρμοδίων.
Ομόφωνα αποφασίστηκε:
να παρακολουθεί η Συντονιστική Επιτροπή την τήρηση των ανακοινωθέντων χρονοδιαγραμμάτων υλοποίησης των έργων και να ενημερώνει με σχετικά Δελτία Τύπου τους κατοίκους των Κοινοτήτων,
οι κάτοικοι να βρίσκονται σε εγρήγορση και αγωνιστική ετοιμότητα.
Γαλατάς, 16 Ιουλίου 2022
Για τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα

0 Σχόλια
Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.