ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

COSMOSSPORT

Δύο πνιγμοί ηλικιωμένων σε Μύτικα και Κάλαμο Αιτωλοακαρνανίας

Ακολουθεί η ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα:

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, 86χρονη ημεδαπή.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λευκάδας, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή “ΑΓΡΑΠΙΔΙΑ”Καλάμου Λευκάδας, 76χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω μεταφέρθηκε με Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος στον λιμένα Μύτικα και στη συνέχεια από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λευκάδας, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια