ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ναύπακτος :Η ανατολική πλευρά της πόλης αλλάζει-Ξεκίνησαν οι εργασίες στην πλατεία Κεφαλοβρύσου


Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης-ανάδειξης του Κοινόχρηστου Χώρου Κεφαλοβρύσου στο Ανατολικό Τμήμα της Ναυπάκτου. Το έργο με προϋπολογισμό μελέτης 198.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.) χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αλιείας και Θάλασσας» με συγχρηματοδότηση από Κοινοτικούς και Εθνικούς Πόρους.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μέρος της συνολικής ανάπλασης του ανατολικού τμήματος της Ναυπάκτου που έχει δρομολογήσει, μελετήσει, συμβασιοποιήσει και πλέον ξεκίνησε να εκτελεί η δημοτική αρχή. Στην πλατεία Κεφαλοβρύσου προβλέπονται διαμορφώσεις και επιστρώσεις του κοινόχρηστου χώρου, συντηρήσεις και ανάδειξη της ιδιαίτερης φύτευσης της περιοχής και κατασκευή, προμήθεια και τοποθέτηση του απαραίτητου αστικού εξοπλισμού.

Το σημείο εκτέλεσης των εργασιών επισκέφθηκαν σήμερα ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας και ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Γιάννης Παπαϊωαννίδης.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος «Στόχος μας είναι να αλλάξουμε τη φυσιογνωμία της ευρύτερης περιοχής που αποτελεί την ανατολική είσοδο της Ναυπάκτου και ταυτόχρονα να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Ζητούμε την κατανόηση του κόσμου για την προσωρινή αναστάτωση, θα ήθελα, όμως, να έχουν κατά νου ότι πολύ σύντομα η περιοχή θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Τις ημέρες αυτές ξεκίνησαν και αναμένεται να ξεκινήσουν να εκτελούνται και άλλα έργα που θα αναμορφώσουν την πόλη μας και θα την μετατρέψουν σε μία πόλη που πρώτα εμείς οι ίδιοι, ως κάτοικοί της, θα χαιρόμαστε να ζούμε σε αυτή».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια