ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Τι αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. στο Σωματείο Συνταξιούχων Ι.Κ.Α Νομού Αιτωλ/νίας

Συνεδρίασε την Παρασκευή 30-09-2022 στο Αγρίνιο, στο Εργατικό Κέντρο, με διευρυμένη σύνθεση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματίου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α Νομού Αιτωλ/νίας.

Στη συνεδρίαση  συμμετείχαν  και τα μέλη της  Ελεγκτικής Επιτροπής , οι Διοικούσες επιτροπές των Παραρτημάτων από την Αμφιλοχία, το Μεσολόγγι , τη Ναύπακτο και τον Αστακό , καθώς  και ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ι.Κ.Α, συνάδελφος  Γιώργος Σκιαδιώτης.

Μετά την εισήγηση  του Προέδρου του Σωματείου, συναδέλφου Γιώργου Δημητρουλή,  τις τοποθετήσεις  των μελών του  Διοικητικού Συμβουλίου  αλλά και των προσκεκλημένων , το Συμβούλιο αποφάσισε τα παρακάτω :

Να διοργανώσει σύσκεψη με τις διοικήσεις των εφτά συνεργαζόμενων σωματείων  συνταξιούχων του νομού  την Πέμπτη 06/10/2022  ώρα 10:00 π.μ. στο Αγρίνιο , στο Εργατικό Κέντρο.

Να συνδιοργανώσει με τα συνεργαζόμενα συνταξιουχικά σωματεία  της Συντονιστικής Επιτροπής  Αγώνα του νομού  Παναιτωλοακαρνανική Πανσυνταξιουχική  συγκέντρωση  διεκδίκησης  στο Αγρίνιο στην κεντρική πλατεία , την Πέμπτη 13 Οκτώβρη 2022 ώρα 10:30 π.μ.

Να στηρίξει με κάθε τρόπο  την πανελλαδική  πανεργατική  απεργία , που θα γίνει την Τετάρτη  09 Νοέμβρη 2022, παίρνοντας μέρος  και στις απεργιακές συγκεντρώσεις  που θα γίνουν  από το ταξικό κίνημα στις πόλεις του νομού.

Κύρια αιτήματά μας η γενναία αύξηση σε όλες τις συντάξεις  τώρα. Η πλήρης ενσωμάτωση  της προσωπικής  διαφοράς στην καταβαλλόμενη σύνταξη.  Ό,τι μας έχουν αφαιρέσει σε συντάξεις- δώρα- υγεία.

Το σωματείο καλεί τα μέλη του  και τους συνταξιούχους  της Αιτωλ/νίας να στηρίξουν τις παραπάνω εκδηλώσεις .

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια